Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Tagadj mindent! – Új Vörös Pöttyössel jelentkezik Tavi Kata

A Sulijegyzetek című bestseller sorozat írónője, Tavi Kata új regénnyel jelentkezik! A Tagadj mindent! egy komolyabb témákat is érintő romantikus történet, ami a hősnő személyiségfejlődésére is nagy hangsúlyt fektet.

Alább megnézhetitek a fülszöveg tervezetet, és azt a borítót, amit a szerző a borítótervező pályázat győztesének jelölt meg. Hogy ez lesz-e a végleges, hamarosan kiderül, ugyanis a könyv várhatóan decemberben jelenik meg.

Tavi Kata – Tagadj mindent!

Szeress azért, aki vagyok.

Váradi Emma tizenhét éves, és úgy érzi, nincs sem otthona, sem igazi családja. Rideg nagynénje és nagybátyja koloncként tekint rá, ráadásul az iskola mellett kénytelen dolgozni az éttermükben, nehogy kitegyék a házukból.

Bármit megtenne azért, hogy megtalálja távoli rokonait, akik végre szeretettel fordulnának felé. Egy kis lógás az iskolából és némi betörés cseppet sem tűnik nagy árnak. Csak éppen azzal nem számol, hogy Barabás Konrád, az eszméletlenül helyes, huszonkét éves rendőr tetten éri.

A fiú alkut ajánl Emmának: nem tartóztatja le, de más módszert kell választania, hogy rendbe tegye az életét.

Az út, amit Konrád javasol, sokkal ijesztőbb, mint betörni valahová, sőt, még Emma egykori legjobb barátnőjének bosszújánál is ijesztőbb.

Ez az út elvezeti Emmát önmaga megismeréséhez. Ez az út randik és vonzalmak között vezet. Ez az út megmutatja, hogy a szeretetnek mennyi arca van. Ez az út ráébreszti Emmát, hogy ő sem tévedhetetlen. Ez az út segít Emmának megnyílni és felvállalni az érzéseit.

Te mit tennél meg azért, hogy megtaláld a helyed a világban?

Tarts Emmával ezen a különleges úton a boldogság felé!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)