Home Hírek A rosszfiú és a furcsa lány a food truckból – Új L.J....

A rosszfiú és a furcsa lány a food truckból – Új L.J. Shen regény érkezik magyarul

Jön az Álomgyár Kiadó gondozásában a negyedik L.J. Shen regény, a Fékezhetetlen vágy, ami odakint idén ősszel jelent meg.

A történet eredeti címe Playing with Fire (A tűzzel játszani) ebből lett végül a Fékezhetetlen vágy magyar cím. A Goodreadsen sokan szeretik a kötetet, 4.32, több, mint 12 ezer értékelés után.

Alább megnézhetitek a magyar címet és a borítót, hát, utóbbiba nem vagyok szerelmes, de itt most az eredetibe sem. A megjelenés 2021. május 17-én esedékes.

L.J. Shen – Fékezhetetlen vágy

Elégethet a tűz, de a hamuból újjáéledsz majd

Grace megpróbál elbújni a világ szeme elől. Csak azt szeretné, ha békén hagynák. Ő a furcsa lány a food truckból, aki nem sokakat érdekel. Mígnem West St. Claire be nem hajt motorján az álmos texasi városkába…

West szexi, ellenállhatatlan és titokzatos – a város imádott rosszfiúja. Minden nő meg akarja kapni, azonban egyikük sem lát a felszín alá, nem tudják, mi az, amire West igazából vágyik.

Grace és West különböző módon rejtegetik igazi énjüket, de megismerkedésük lavinát indít el, amely lerombolja világaikat. Súlyos sebek szakadnak fel bennük, és a múlt tragédiái újraélednek. Gyógyulást csak egymástól várhatnak, de ehhez a lángok közé kell vetniük magukat.

A bestsellerszerző L. J. Shen felejthetetlen és szexi regényében két ellenállhatatlan főhős történetén keresztül mutatja be a szerző, hogy a legfájdalmasabb múlt után is várhat boldog jövő, ha képesek vagyunk kitárni a szívünket annak, aki igazán szeret.