Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új Rubin Pöttyös adaptáció: Itt az első trailer a Csábítások és csemegékhez

Tara Sivec humoros romantikus kötetéből a Passionflix készített filmet, ami 2021. október 28-án debütál a streaming szolgáltatón. Az első trailer már elkészült, ez alapján könyvhű adaptációra készülhetünk. Íme a trailer, itt megnézhetitek a főszereplők listáját is.

Tara Sivec – Csábítások és csemegék

Claire, a húszas éveiben járó, egyedülálló anyuka szeretne annyi pénzt összeszedni, hogy elindíthassa a saját vállalkozását, hogy a mocskos szájú, de (amikor alszik) imádnivaló kisfiának jobb életet biztosíthasson. Ezért kelletlenül beáll a legjobb barátnőjéhez, hogy segítsen szexuális játékszereket eladni.

Egyszer csak felbukkan a városban Carter, Claire hajdani egyéjszakás kalandja, aki örökre megváltoztatta az életét.) És bár egyedülálló csokoládéillatán kívül semmire nem emlékeszik Claire-ből, a lány gondoskodik róla, hogy ezúttal mély nyomot hagyjon a fiúban.

Carter leplezetlen döbbenettel veszi tudomásul, hogy van egy négyéves kisfia, Claire pedig attól pánikol, hogy álmai férfija rögtön menekülőre fogja majd, látva a terhességről árulkodó jeleket a bőrén és a nullához közelítő hálószobai tapasztalatát. Ám semmi ilyen nem történik. Ketten együtt mindent megtesznek, hogy eljöjjön számukra az “örökkön örökké”.

Az élet olyan, amilyenné teszed. Ha a tiéd vodkából, csokiból és vibrátorokból áll… hát legyen!

Rubin Pöttyös adaptáció – Íme, a Csábítások és csemegék film főhősei!