Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új borítóval jelenik meg a Nick és Charlie Heartstopper kisregény!

Bár a Heartstopper kötetek képregényekből állnak, de Alice Oseman írt két kisregényt is, amiben Nick és Charlie a főszereplők, ezek a Nick and Charlie és a This Winter, mindkettő kapcsolódik a Solitaire című regényhez, amiben Charlie nővére, Tori a főszereplő.

Oseman most jelentette be a jó hírt, hogy a Nick and Charlie új borítóval jelenik meg Amerikában 2023. január 3-án. És gyerekek, hát ez a borító egyszerűen imádnivaló!

Instán Oseman mesélt arról is, hogy a Nick és Charlie kisregény eredetileg 2015-ben jelent meg, ráadásul csak e-könyvben, és akkor még nem is kezdte el a Heartstopper képregényeket. Végül Angliában 2020-ban jött ki a jól ismert borítójával a Nick and Charlie, amit Oseman alaposan átszerkesztett, hogy jobban átfedésben legyen a Heartstopper történetével, plusz készített bele pár illusztrációt is.

Az új amerikai kiadás nem ugyanaz lesz, mint a 2020-as angol, nem történt benne komolyabb változás. Oseman annyit emelt ki, hogy a szerkesztője, David Levithan (aki amúgy a Nap nap után írója) készített egy vicces jegyéket a brit kifejezésekről.

Persze ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy magyarul is érkezik-e a könyv. Nos, bízzunk a legjobbakban, a Heartstopper képregények sikere után hátha erre a megjelenésre is sor kerül!

No de a lényeg nehogy kimaradjon: íme az új amerikai borító. Hát nem szupercuki?