Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Menekülés címmel jön magyarul a második Riverdale regény, itt a borító!

A Maxim Kiadó nem késlekedik, 2020. november 18-án érkezik a második Riverdale regény Micol Ostow tollából. A borító az egyik kedvenc promóciós képemből készült, így én már most örülök.

A regény a harmadik évad előtti nyáron játszódik, amikor is Archie-t gyilkossággal vádolják, a csapat pedig próbálja bizonyítani a fiú ártatlanságát. Íme a fülszöveg és a borító.

* Kattints ide, ha kedvezményesen szeretnéd megvásárolni a könyvet! *

Micol Ostow – Menekülés (Riverdale 2.)

Amikor Archie, Betty, Veronica és Jughead kocsiba szállnak, hamar rájönnek, hogy kis városuk problémái úgy tűnik, mindenhová követik őket, amerre csak mennek. Archie-t gyilkossággal vádolják, és a bizonyíték ellene szól. Betty, Veronica és Jughead tudják, hogy Hiram Lodge akarja rákenni a fiúra a szörnyű tettet, de nem tudják, hogyan bizonyíthatnák.

A banda utolsó mentőövként kitalálja, hogy vissza kell menniük a bűntett helyszínére, hogy ott szerezzenek valamit, ami alátámasztja a szavaikat. Vissza kell menniük tehát Shadow Lake-hez. Azonban a Lodge család erdei kabinját minden oldalról veszély és fenyegetés övezi. Vajon sikerül a csapatnak találnia valamit, amivel tisztázhatják Archie nevét? És ami még fontosabb: visszajutnak Riverdale-be élve?