Home Hírek Idősebb pasiba zúg bele a lány Kylie Scott új regényében

Idősebb pasiba zúg bele a lány Kylie Scott új regényében

Kylie Scott a napokban jelentette be, hogy új regényt írt, ami az It Seemed Like a Good Idea at the Time címet viseli. A kötet Amerikában 2018. augusztus 7-én érkezik, magyar megjelenésről nincs hír.

A főszerepben a huszonöt éves Adele, aki hét évnyi távollét után tér vissza a városba, méghozzá az apja esküvőjére. Nincs egyszerű dolga, mert mikor elment, nagy zűrt hagyott maga mögött.

Adele tizennyolc évesen ugyanis belezúgott a nála tizenöt évvel idősebb Pete-be, az apja üzleti partnerébe. De néhány félreértés végül egy törött orrot, és megannyi rossz emléket szerzett a férfinek.

Most, a nagy esküvőn Adele már nem gyerek, hanem egy felnőtt nő, de kísérti a múltja, újra találkoznia kell a múltja alakjaival. És talán az is kiderül, hogy néha az első szerelem a legigazibb.

Szerintem így önmagában a sztori nem tűnik olyan hű, de érdekesnek, viszont gyanítom, hogy Scott tesz majd bele olyan csavarokat, ami miatt nagy eséllyel sokan fogják szeretni a könyvet. Ha megjelenik itthon, tuti elolvasom!