Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új Stephen King adaptáció a mozikban: Itt az "Az" magyar feliratos előzetese!

Idén, szeptember 7-én mutatják be a mozik az 1986-ban megjelent Stephen King klasszikus „Az” könyvéből készült filmet, amiből már 1990-ben készült egy feldolgozás. A modern verzió pedig nagyon hátborzongatónak ígérkezik!

Az új film főszerepében a bohócot Bill Skarsgard alakítja, itt lesz Finn Wolfhard a Netflix Stranger Things sorozatából, és egy rakat gyerekszínész, akik még nem túl ismertek, de ez a film bőven felteheti őket a térképre.

A film trailerje az első 24 órában rekordokat döntögetett, ugyanis 197 milliószor nézték meg Youtube-on, Facebookon és Twitteren, az érdeklődés tehát mindenképpen adott, bízzunk benne, hogy a mozikban is sikeres lesz a produktum.

Aki netán nem ismerné: a történet egy olyan kisvárosban játszódik, ahonnan sorban tűnnek el a gyerekek és a felnőttek, minderről pedig egy titokzatos bohóc tehet, aki most a történet főhőseire, hét kisgyerekre pályázik, akik viszont szembe akarnak szállni vele.

Fent megnézhetitek a legújabb trailert, méghozzá magyar felirattal, csak kapcsoljátok be a felirat funkciót, hogy elinduljon. Hátborzongatóan jó, ugye?

* A könyvre is kíváncsi lettél? Ide kattintva beszerezheted! *