Home Borítómustra Míg a halál… Íme az új Jennifer L. Armentrout könyv elvetett borítótervei!

Míg a halál… Íme az új Jennifer L. Armentrout könyv elvetett borítótervei!

Hatalmas örömömre engem ért a megtiszteltetés, hogy borítót készíthettem Jennifer L. Armentrout új regényéhez. Nagyon be is voltam ám parázva, mert az írónő a kedvenceim közé tartozik, ráadásul tudtam, hogy nagy figyelem kíséri majd a könyvet..

Szóval el tudjátok képzelni a nyomást? Kedvenc író. Tökéletes történet. Hatalmas rajongótábor… Szóval azt hittem iszonyú nehéz lesz, de – nagy meglepetésemre – elég hamar megvolt a borító, mert tudtam, hogy virágos képben kell gondolkodni, hiszen az eredeti is olyan volt, de kellett szerencse is.

Amint elkezdtem keresni a képeket hamar meglett a győztes, rögtön tudtam, hogy ez a törött szilánkos borító lesz a befutó, de nyilván nem küldhettem el csak egy tervet a kiadónak, így csináltam még öt variációt, mert azért jártam már úgy, hogy valamiről azt hittem jó lesz, aztán tévedtem. Na itt szerencsére nem ez történt.

De szerencsém volt, a kiadónak is tetszett a szilánkos tervem, pár változást azért kértek, a virágot ugyanis túl nagynak, fullasztónak érezték a borítón, ezért lekicsinyítettem és tükröztem is, ebben a szögben még jobban is mutat.

Alább megnézhetitek egymás mellett a két borítót, így lehet is látni, hogy az eredeti és a végleges borító között milyen különbségek akadtak. Meg kell mondjam, hihetetlen öröm látni, hogy szeretitek a borítót, sokat jelent, hogy ti is megszerettétek. Az meg extra öröm, hogy van piros élfestéses verzió, alig várom már, hogy a kezemben tarthassam 🙂

* Kíváncsi lettél? Szerezd be piros élfestéssel a kiadótól! *

MÍG A HALÁL… – BLOGTURNÉ

 • Sasha Keaton tíz évvel azután, hogy kiszabadult a Vőlegény nevű sorozatgyilkos fogságából, úgy dönt, hogy hazatér a családi fogadójukba édesanyjához. Sajnos nem sokkal megérkezése után furcsa, ijesztő dolgok kezdenek történni körülötte – talán ismét veszélybe került az élete? Szerencséjére felbukkan valaki a múltból, aki megfogadta, hogy ezúttal megvédi őt, ha már tíz éve nem sikerült neki. Vajon Cole Landis FBI ügynöknek sikerül betartania a fogadalmát?

  Tartsatok bloggereinkkel ezen az izgalmas blogturnén, de ne felejtsetek el játszani se. A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a Míg a halál… egy példányát!

 • Nyereményjátékunkban ezúttal azt tesszük próbára, mennyire ismeritek a Könyvmolyképző Kiadó Kristály Pöttyös könyveit! Minden állomáson találni fogtok egy idézetet, ami a kiadói sorozat egyik könyvéből származik, és a feladatotok az lesz, hogy írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő soraiba azoknak a könyveknek a címét, amelyekből idéztünk.

  (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

  „– Frost, tudod, hogy mit mondanak a pszichiáterekről? Csak azért választották ezt a szakmát, hogy találjanak valakit, aki őrültebb, mint ők.”

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • [Blogturné Klub]
  07/28 – Hagyjatok! Olvasok!
  07/30 – Sorok között
  08/01 – Hagyjatok! Olvasok! (Borítómustra)
  08/03 – Fanni’s Library
  08/05 – Olvasónapló
  08/07 – Sorok között (Borítótervek)
  08/09 – Könyv és más
  08/11 – Dreamworld (Idézetek)
  08/13 – Dreamworld

Könyvkritika: Jennifer L. Armentrout – Míg a halál…