Home Borítómustra Durván kitoltak A fiúknak, akiket valaha szerettem szerb rajongóival

Durván kitoltak A fiúknak, akiket valaha szerettem szerb rajongóival

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már akkor beleszerettem A fiúknak, akiket valaha szerettem könyvbe, amikor megláttam a borítóját. Egyszerűen áradt belőle a cukiság, ráadásul annyira szép képeket fotóztak, és a modell is nagyon Lara Jean.

Elnézve a könyv nemzetközi kiadásait, alig volt olyan ország, ahol változtattak a borítón a helyi kiadásnál. Na sajnos a szerbek nem úszták meg, náluk az alábbi borítóval jelent meg Jenny Han sorozata.

Persze, ízlések és pofonok, azok, akik nem szeretik a modelles borítókat esélyes, hogy ezekbe beleszeretnek, de én amikor megláttam ezeket a borítókat, rögtön az volt az első gondolatok, hogy durván kitoltak A fiúknak, akiket valaha szerettem szerb rajongóival 🙁

Mert az első rész még csak-csak elmegy, de a többit nagyon gyengének érzem, ráadásul ilyen szürke borítókat adni egy ennyire édes könyvhöz, hát… érdekes döntés.

ÖRÖKKÖN-ÖRÖKKÉ: LARA JEAN – BLOGTURNÉ

 • A Könyvmolyképző Kiadó elhozta nekünk idén ősszel A fiúknak, akiket valaha szerettem sorozat befejező részét. Ha korábban azt hittük, hogy Peter és Lara Jean végre megnyugodhat a közös jövőjüket illetően, akkor nagyot tévedtünk, hiszen még csak a mostani kötetben bukkannak fel az igazán nehéz kérdések. A továbbtanulás, a családban történő változások, az elengedés, az új és félelmetes kihívásokkal való szembenézés, ezek mind-mind előkerülnek a könyvben. Természetesen mindezt a Jenny Hantól megszokott könnyed és bájos csomagolásban tálalva. Tartsatok a turné bloggereivel Ti is, és játsszatok az Örökkön örökké: Lara Jean egy példányáért.

 • Mivel a sorozat befejező részének turnéja fut, egy kicsit nosztalgiázni fogunk! Emlékeztek még Lara Jean szerelmes leveleire, amiket az 5 fiúnak írt? Nos, reméljük igen, mivel ezek a levelek lesznek a mostani játékunk középpontjában. Minden állomáson találni fogtok egy részletet belőlük, a feladat pedig mindössze annyi, hogy kitaláljátok a címzettjét, hogy Lara Jean melyik gyerekkori szerelmének írta. A megoldásokat a rafflecopter doboz megfelelő soraiba várjuk!
  Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

  “Soha nem találkoztam még olyan jó modorú fiúval, mint amilyen te vagy. Brit akcentussal kéne beszélned! A banketten viseltél egy nyakkendőt, ami olyan jól állt neked, hogy szerintem le se kéne venned.
  Ó. (…)! Bárcsak tudnám, milyen lányok tetszenek neked! Amennyire tudom, még egyetlen lánnyal sem randiztál… hacsak nem egy másik suliból. Rejtelmes vagy!”

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 11. 18. Könyvvilág
  11. 20. Sorok között
  11. 22. Deszy könyvajánlója
  11. 24. CBooks
  11. 26. Extra állomás: Sorok között