Home Hírek Az új Menő Könyv: Falling Kingdoms – Királyok harca

Az új Menő Könyv: Falling Kingdoms – Királyok harca

Érkezik a legújabb Menő Könyv, a Falling Kingdoms – Királyok harca, amit Morgan Rhodes írt. A sorozatot külföldön leginkább a Young Adult Trónok harcaként szokás emlegetni, három szomszédos királyság négy kamaszkorú lakójának a történetét követhetjük nyomon, plusz a sok ármánykodást, gyilkosságot, szerelmet és a harcot a trónért, a hatalomért és a túlélésért.

A sorozat külföldön meglehetősen népszerű: már öt nagyregény megjelent hozzá, a hatodik idén érkezik Amerikában. A legtöbb kötet 4 csillag felett van (az 5-ből) a Goodreadsen. Van egy olyan érzésem, hogy itthon is sokan szeretni fogjátok. Alább megnézhetitek a gyönyörű borítót (megmaradt az eredeti! 🙂) és a hazai fülszöveget is. A megjelenés 2017. április 18-án esedékes.

Morgan Rhodes – Falling Kingdoms: Királyok harca

Mytica három királyságában már rég a feledés homályába merült a mágia. Bár évszázadok óta béke uralkodik a birodalmak között, a felszín alatt most megmozdul valami fenyegető sötétség.

Mindhárom királyság vezetője egyeduralomra tör, így az alattvalóik élete nagy fordulatot vesz. A főszereplők – köztük a királyi családok tagjai és a lázadók – ráébrednek, hogy sorsuk visszafordíthatatlanul összefonódik. Cleo, Jonas, Lucia és Magnus egy olyan új, őrült világban találják magukat, ahol gátlástalan árulók, hidegvérű gyilkosok és titkos szövetségesek keresztezik útjukat. Utazásuk során egyre több váratlan fordulattal, titokkal és ismeretlen érzéssel találják szembe magukat.

Az egyetlen dolog, amiben biztosak lehetnek, hogy az egyik birodalom el fog bukni. De vajon lehet bárki győztes, amikor minden széthullik körülöttük?