Home Hírek Lapozd végig Az Éhezők viadala színezőkönyvet!

Lapozd végig Az Éhezők viadala színezőkönyvet!

Amerikában (is) tombol a színezőkönyv mánia, és naná, hogy könyvekhez is jelennek meg sorozatosan ilyen színezők. A szórásból Az Éhezők viadala sem maradhatott ki.

Az alábbi videóban egy olvasó végiglapozza a teljes könyvet, így az 5 perces videóban mi is szemügyre vehetjük, hogy hazai megjelenés híányában miről maradtunk le. (Nem sok mindenről)

Szerintem a színező egyáltalán nem olyan nagy szám, mint amilyennek kívülről tűnik, sajnos nem a legérdekfeszítőbbek a képek. Ami bántóbb, hogy kábé minden másodikat egyszerű kiszínezni, mert nem elég részletgazdag és aprólékos ahhoz, hogy egy felnőtt gondos (és talán kevésbé türelmes) keze kelljen hozzá.

Kevés a kép a szereplőkről is, inkább a helyszínekre és a motívumokra mentek rá, és őszintén szólva, a rajzok sem elég szépek. Kicsit amatőrnek tűnnek számomra. Mindezek fényében szerintem nem is gond, hogy nálunk nem jelent meg.

De hogy valami jót is mondjak, benne van mind a 12 körzet logója, az azért elég jó ötlet. Mindenesetre ez itt mind csak saját vélemény, nézzétek végig a videót, és alkossátok meg ti is a saját gondolataitokat!

az-ehezok-kifestokonyv