Home Borítómustra Amerikában új borítót kapott Alyson Noel regénye, a Riválisok!

Amerikában új borítót kapott Alyson Noel regénye, a Riválisok!

A Harlequim kiadónak köszönhetően a világpremierrel egyidőben, 2016 májusában itthon is megjelent a Halhatatlanok – Evermore szerző Alyson Noel új regénye, a Riválisok!

A könyv borítója meglehetősen egyszerűre sikeredett, és talán pont ez az oka annak is, hogy Amerikában új borítóval látott napvilágot a Riválisok.

Ez az új verzió sokkal figyelemfelkeltőbb, és hát, picit talán szebb is az eredetinél. Az új borítóval egyetemben az Imádott szépségek 2. kötetének a borítóját is leleplezték, ami a Blacklist címet viseli, és 2017 április 4-én jelenik meg Amerikában.

Az új borítók kétségkívül szépek, de egy cseppet kitolás a csere azokkal szemben, akiknek az eredeti variánsú első kötet ül a polcukon, hiszen a design váltás miatt kissé felemás lesz így a gyűjteményük.

Kérdés az is, hogy mihez kezd itthon a Harlequim kiadó, ha kiadja a második részt. Maradnak a megújult amerikai borítónál, vagy sajátot terveznek az első rész szellemiségében? Kíváncsian várom, addig is, íme a két új borító! Ide kattintva pedig a Riválisokról találtok infókat!

imadott-szepsegek-01 imadott-szepsegek-02