Home Hírek Itt az új Sarah J. Maas könyv, a Föld és vér háza...

Itt az új Sarah J. Maas könyv, a Föld és vér háza magyar fülszövege!

Év elején jelent meg Amerikában Sarah J. Maas új sorozatának az első kötete, ami természetesen érkezik magyarul is. Már meg is kaptuk a fülszöveget, alább megnézhetitek az eredeti borító társaságában. Van egy olyan érzésem, hogy a regény sokatok kívánságlistájára felkerül 🙂

Sarah J. Maas – Föld és vér háza

A #1 New York Times bestsellerszerző Sarah J. Maas a Föld és vér házával indítja útnak legújabb sikersorozatát, a Crescent Cityt: a félig tündér, félig ember Bryce Quinlan történetével, aki bosszút esküszik egy mágiával, veszéllyel és perzselő szenvedéllyel teli modern fantasyvilágban.

A félig tündér, félig ember Bryce Quinlan imádja az életét. Minden estét bulizással tölt, és eltökélte, hogy kiélvezi mindazt, amit Lunathion – azaz Crescent City – nyújthat. Csakhogy egy kegyetlen gyilkosság alapjaiban rendíti meg a várost, és Bryce világa darabokra hullik.

Két évvel később Brcye még mindig a város legismertebb szórakozóhelyeit járja, immár a feledés reményében, ám hirtelen folytatódnak a gyilkosságok. A hírhedt bukott angyalt, Hunt Athalart megbízzák, hogy figyelje minden lépését, és Bryce rájön, többé nem menekülhet a feledésbe.

Bryce és Hunt igyekszik kideríteni az igazságot – és feldolgozni saját múltjuk szörnyűségeit. A megbolygatott szálak a város legsötétebb részein és a háborúban álló kontinenseken keresztül egyenesen a pokol bugyraiba vezetnek, ahol az évezredek óta szunnyadó erők most ébredezni kezdenek…

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Könyvkritika: Sarah J. Maas – Catwoman: Lélektolvaj