Home Hírek Az amerikai királyi család életéről szól a Királyi élet című új Young...

Az amerikai királyi család életéről szól a Királyi élet című új Young Adult kötet

A Maxim Kiadónál nemrég jelentette be a jó hírt, érkezik magyarul az American Royals – Királyi élet című kötet. A megjelenés 2020. szeptember 30-án esedékes.

A könyv az amerikai piacot már meghódította, a sztori szerinte a függetlenségi háborúban Washington elfogadta a koronát, és most is a leszármazottai uralkodnak. És persze akad sok botrány és szaftos pletyi is 🙂

A kötetet Katherine McGee írta, akitől az Ezredik emelet meglepően szórakoztató volt, így ezt a regényét is repesve várom. Még úgy is, hogy goodreadsen 26 ezer csillagozással csak 3.87 a raiting. A kötet ide kattintva előrendelhető.

Katherine McGee – American Royals: Királyi élet

Miután Amerika győzelmet aratott a függetlenségi háborúban, a nép felajánlotta George Washington tábornoknak a koronát. Kétszázötven évvel később még mindig a Washington-ház ül a trónon.

A dinasztiák többségéhez hasonlóan Washingtonéknál is van egy trónörökös és egy tartalék. Minden gyerek pontosan tudja, mit várnak el tőle. De ők nemcsak felségek, hanem amerikaiak is. Beatrix hercegnő, akire az a sors vár, hogy Amerika első női uralkodója legyen, hirtelen elviselhetetlenül fojtogatónak találja az egész életét kitöltő feladatot.

A tartalék senkit sem érdekel, kivéve, ha éppen felrúg valamilyen szabályt, ezért Samantha hercegnőt sem érdekli semmi, leszámítva… leszámítva a fiút, aki szigorúan tiltott gyümölcs számára. És akkor ott van még Samantha ikertestvére, Jefferson herceg. Ha egy nemzedékkel korábban születik, ő lenne a király, de az új öröklési törvény miatt csupán harmadik a trónöröklés rendjében.

Az amerikaiak túlnyomó többsége imádja a szédületesen jóképű hercegüket… akinek szívéért két lány – két szélsőségesen ellentétes lány – vetélkedik.

Könyvkritika: Katharine McGee – Az ezredik emelet