Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

OMG! Eredeti borítóval jelenik meg magyarul Vi Keeland új könyve, a Vonzó hagyaték!

Az Álomgyár kiadónál az utóbbi években nagyon sok Vi Keeland regény kijött, aminek szerintem különösen örültek az írónő olvasói.

Most jött a hír, hogy 2021. március 24-én érkezik magyarul az írónő idén megjelent regénye, a The Rivals (magyar címén Vonzó hagyaték). Ráadásul ezúttal a kiadó megvásárolta az eredeti borítót, aminek én kifejezetten örülök. Pláne mert sikerült is egy kicsit feldobni a képet.

Mindenesetre öröm az ürömben, hogy ez lesz az eddigi legdrágább Keeland kötet, 4.199 ft a teljes ára. Alább megnézhetitek a borítót és a fülszöveget is.

* Ide kattintva előrendelhető a könyv *

Vi Keeland – Vonzó hagyaték

Szenvedélyes vágy és örökölt gyűlölet

A küzdelem Weston Lockwood és köztem évtizedekkel a születésünk előtt kezdődött. A nagyszüleink a legjobb barátok és üzlettársak voltak, legalábbis a nagyapám esküvője napjáig – ekkor a menyasszony kibökte, hogy képtelen hozzámenni feleségül, mert Weston nagyapjába is szerelmes. A két férfi éveken át nagy harcot vívott Grace Copelandért, aki egyébként szintén az üzlettársuk volt, azonban egyikük sem tudta teljesen megszerezni a nő szívét. Végül hárman háromfelé mentek.

A nagyapáink mást vettek feleségül, és a két férfi ádáz ellenfelekké vált az üzleti életben is. Apáink is folytatták az idővel megszokott küzdelmet. Majd Weston és én is. Igyekeztünk a lehető legnagyobb távolságot tartani egymástól. Az a nő azonban, aki miatt egykor kirobbant a háború, meghalt, és a világ egyik legértékesebb szállodáját váratlanul a nagyapáinkra hagyta, hogy osztozzanak meg rajta. Úgyhogy most itt vagyok egy szállodában azzal az emberrel együtt, akit születésemtől fogva gyűlölnöm kellene, és próbálom megoldani ezt az örökül kapott, bonyolult helyzetet.

Szokás szerint hamar egymás torkának estünk. Szívből gyűlöltem Weston Lockwoodot: magas volt, okos, fennhéjázó és túlságosan is jóképű. Tűz és víz voltunk. A családunk már megszokta a háborúskodást. Azonban volt egy apró kis gond. Valahányszor összevesztünk Westonnal, végül valahogy mindig az ágyban kötöttünk ki.
A New York Times bestsellerszerző, Vi Keeland az év legszenvedélyesebb romantikus történetét hozza el az olvasóknak.