Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Otherworld címmel jön magyarul az Így jártam anyátokkal sztárjának a Young Adult regénye

Jason Segel a hazai nézők előtt sem ismeretlen, az Így jártam anyátokkal és számos komédia filmben bizonyított már. Segel most íróként próbál a babérokra törni.

Az Otherworld – Játssz az életedért című regény 2020. szeptember 30-án érkezik magyarul a Dream Válogatás soraiban, egy YA sci-fi kötetre lehet készülni, Segel írótársa Kirsten Miller volt.

A kötet nemzetközi fogadtatása nem lett a legerősebb, goodreadsen 6 ezer csillagozás mellett csak 3.66-os rátája van. Alább megnézhető a borító és a magyar fülszöveg. Ide kattintva előrendelhető a könyv.

Jason Segel – Kirsten Miller: Otherworld – Játssz az életedért!

Másvilág szinte észrevétlenül ejt csapdába. Olyan élvezetekben részesít, amelyekben nem lehet részünk a való életben, vagy mert nem megengedettek, tiltottak, vagy azért, mert nincs merszünk a kipróbálásukhoz. Aki egyszer ebbe belekóstolt, soha többé nem akar lemondani róla. Itt nincsenek korlátok, megszorítások.

A játékba belépő valamennyi érzékszervét elárasztják az addig elvetendő ingerek: lát, hall, tapint, szagol és ízlel. Itt nincsenek törvények, megszegni való szabályok. Ezért ejt rabul és tesz megszállottá a Másvilág nevű virtuális valóság. És aki egyszer megízleli, nem akarja majd abbahagyni, mert ez egy tökéletes világ!

A tizennyolc éves Simon azonban rájön, hogy egyeseknek valójában ez a vég. Mikor a Másvilág rabul ejti a számára kedves lányt, Katet, rögtön elhatározza, hogy megpróbálja megmenteni őt. De közben olyan titkok tárulnak fel előtte, amelyeken már az emberiség sorsa is múlhat. Vajon Simon képes lesz kiszabadítani barátnőjét? És mit tehet, hogy megállítsa a katasztrófát?


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading