Home Hírek Jön magyarul a Kilenc perc folytatása, és már itt a fülszöveg

Jön magyarul a Kilenc perc folytatása, és már itt a fülszöveg

Megjelenési dátum ugyan még nincs, de már biztosan lehet tudni, hogy érkezik magyarul a Kilenc perc folytatása, a Rossz időben. Nemrég kaptunk is hozzá magyar fülszöveget, azt alább meg is nézhetitek. Íme!

Beth Flynn – Rossz időben (Kilenc perc 2.)

Azt hitték, a kivégzésével lezárul az egész. Tévedtek.

Dél-Florida leghírhedtebb és legbrutálisabb motoros bandájának a vezérét kivégezték egy méreginjekcióval. Napokkal később a családjának és barátainak vissza kellett volna térniük a régi kerékvágásba, hogy továbbléphessenek. Ehelyett egy olyan eltorzult és veszélyes világban találják magukat, ahol még a legkönyörtelenebbek is megdöbbenten szembesülnek az árulások gubancos hálójával, nemcsak Dél-Florida veszélyes utcáin, de egészen a legmagasabb szinteken is.

A Kilenc perc ezen magával ragadó folytatásregénye, a Rossz időben az 1950-es évekbeli közép-Florida napfényes síkságaitól Fort Lauderale trópusi hőségén át a floridai siralomház folyosóin át kalauzolja el az olvasót, mígnem megérkezünk Jason „Grizz” Talbot háttértörténetéhez és a titokhoz, amit egész életén át próbált leplezni.

Még Grizz belső köreiben sem ismerik a férfi teljes történetét – a tragédiát, ami rányomta a bélyeget a fiatalkori éveire, a véletlenszerű felfedezés, ami a kormány legkeresettebb és leginkább rettegett emberévé tette, és a szerelmének mélységeire Ginny, a gyengédszívű, ártatlan lány iránt, akit egykor elrabolt, majd feleségül vett.

Ginny, Grizz egykori rögeszméje, és most a gyermeke anyja, éveken át gyászolta a férfit, akit eleinte elutasított, aztán megszeretett. Mostanra újraházasodott Tommyval, a banda egy korábbi tagjával, és a pár több mint egy évtizedet töltött azzal, hogy próbálták az erőszakos, bűncselekményekkel teli világtól távol, a floridai Everglades szélén kialakított normális életüket élni.

Tommy számára különösen magas a tét. Éveken át kétségbeesetten szerelmes volt Ginnybe, és most végre valóra vált az álma: feleségül vette a nőt, akiről azt hitte, sosem lehet az övé. De még a normális élet látszatával – virágzó karrier, két gyönyörű gyermek és egy őszintén boldog és szeretetteljes házasság – sem képesek maguk mögött hagyni a múltat. Valahányszor megfordulnak, újabb titokra derül fény, feltárva az őket összekötő szálakat.

És most, hogy Grizzt kivégezték, Ginny olyan sötét, olyan kegyetlen titkokat tud meg, nem is biztos, hogy képes továbbmenni.

Vajon ezek a titkok darabokra törik a szerelmüket? És meddig fogja Grizz védelmezni azt, amit a sajátjának tart, még a síron túlról is?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Könyvkritika: Beth Flynn – Kilenc perc