Home Hírek A Legdrágább mostohabátyám főszereplői is "feltűnnek" a Nagyképű öltönyösben!

A Legdrágább mostohabátyám főszereplői is "feltűnnek" a Nagyképű öltönyösben!

Penelope Ward és Vi Keeland közös könyve, a Nagyképű öltönyös idén jelent meg a Könyvmolyképzőnél. A kötetben szerepel egy Kérdezd Idát rovat, amibe olvasók írnak, és hát, Ida válaszol – vagy néha a hősnőnk, hol a saját, hol Ida stílusában.

A levél írók közül pár az írónők korábbi könyveiből került ki, ami nagyon elmés megoldás. A kedvencem mindenképpen az így létrejött Legdrágább mostohabátyám és Nagyképű öltönyös crossover. Nézzétek csak! 🙂 (És igen, Greta nem vállalta fel a nevét, hát, megértjük :))

Kedves Ida!
Anyukám nemrég házasodott újra. Billnek, az új mostohaapámnak van egy tizenkilenc éves fia, akivel három héttel ezelőttig még soha nem találkoztam. Alec eddig főiskolán volt, de most hazaköltözött, hogy velünk töltse a nyarat. Az a gond, hogy szörnyen vonzódom hozzá. Biztos vagyok benne, hogy a vonzalom kölcsönös, mert olyan fülledt köztünk a szexuális feszültség, hogy néha még levegőt sem lehet kapni. Csúnya dolog a féltestvéremmel lefeküdni?
– Gretchen, Manhattan

Kedves Gretchen!
Bár a szó szoros értelmében nem vagytok vér szerinti rokonok, mégis van egy családi kötődés, kettőtök kapcsolata pedig sokak szemét fogja szúrni. A leveled alapján azt gyanítom, hogy szerinted nem helyes Aleckel lenned, és valaki más jóváhagyására vársz, hogy szembemehess a saját meggyőződéseddel. Azt tanácsolom, hogy légy hű önmagadhoz, és minden más majd a helyére kerül.