Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Eltűnt lányok: Magyar borítót kapott az új pszichothriller

A Kristály Pöttyösök rajongóinak itt a jó hír, érkezik az új női pszichothriller, a Josie Quinn esetei sorozat első kötete, az Eltűnt lányok.

A sorozat kapcsán érdemes tudni, hogy mindegyik kötet önállóan is olvasható, egy-egy esetre fókuszál. Az első kötet 4.20-as tetszési indexet tud a goodreadsen majdnem 13 ezer csillagozás mellett. Íme a gyönyörű magyar borító és a fülszöveg!

Lisa Regan – Vanishing Girls – Eltűnt lányok (Josie Quinn esetei 1.)

Senkiben sem bízhatsz?
Amikor a fiatal, szőke Isabelle Coleman eltűnik, Denton kisvárosában mindenki a keresésére indul, de nyomát sem lelik. Josie Quinn nyomozó közben rátalál egy másik lányra, akiről addig azt sem tudták, hogy eltűnt.

A rejtélyes lány, aki nem hajlandó megszólalni, teljesen össze van törve. Josie csupán egy harmadik lány nevét képes belőle kihúzni, és azt, hogy látott egy neonszínű nyelvpiercinget – ami pont olyan, mint amit Isabelle is viselt.

Versenyfutás kezdődik, hogy még időben megtalálják Isabelle-t, ám Josie attól is tart, hogy más lányok is eltűnhettek. Amikor a nyomok egy olyan ügyhöz vezetik, ami a hatóságok szerint nem is létezik, Josie már abban sem lehet biztos, hogy kiben bízhat.

A kisvárosban valaki leírhatatlan bűncselekményeket követ el. Josie vajon képes még azelőtt megtalálni a gyilkost, mielőtt a szörnyeteg újabb áldozatot kapna el?

Igazi csemege ez a regény. A letehetetlen sorozatnyitó kötet olvasása után garantáltan felkapcsolt villanynál fognak aludni az olvasók.

Éld át az izgalmait!