Home Borítómustra Íme Jessica Park 180 másodperc című könyvének a nemzetközi borítói

Íme Jessica Park 180 másodperc című könyvének a nemzetközi borítói

Újabb Jessica Park regény jelent meg magyarul, méghozzá a 180 másodperc. A könyv kapcsán össze is gyűjtöttem nektek a nemzetközi borítókat. Íme!

* Kíváncsi lettél a könyvre? Szerezd be kedvezményesen a kiadótól! *

MAGYAR

Nálunk szerencsére maradt az eredeti borító, igaz, pici variálással. Nagyon imádom ezt a borítót, annyira kifejező a törött üveg, a cím tipográfiája is figyelemfelkeltő.

FRANCIA

Érdekes ez a cipős megoldás, de inkább a szívecskét és a villámot szeretem rajta, ami jól prezentálja, hogy 180 másodperc alatt, derült égből villámcsapásként szerettek egymásba a főhősök. Az összkép viszont nekem kissé unalmas.

LENGYEL

Ez a borító jól prezentálja Allison félelmeit, és külön tetszik az, hogy Esben milyen óvón, féltőn öleli őt. Az alapkép tehát nekem bejön, de a cím tipográfiája és a szerző nevének a kiírása is kicsit amatőrnek érződik az én ízlésemnek.

NÉMET

Tetszik, hogy a németek ennyire az egyszerűségre törekedtek. Jó a betűtípus, noha a “Seconds” betűtípusa (asszem Scriptina) kicsit agyonhasznált, de mégis, jól mutat így. És a színei is szépek. Kicsit Colleen Hoover borítóira emlékeztet amúgy, titeket is?

OLASZ

Gyönyörű ez a fotó, imádom, ahogy a két modell egymásnak dől, olyan nagyfokú bizalmat fejez ki mindez. A tipográfia betűtípusa egyszerű, de jól áll a képhez, a színeket is szeretem. Az #InstaLove szövegen viszont kissé elröhögtem magam – ez általában nem pozitív jelző egy könyvnél.

OROSZ

Értem én, hogy mit akar jelképezni ez a homokóra, és alapvetően még ötletesnek is ítélném, a színekkel való játék is ötletes. De ez a borító csak ötletek terén üt, a kivitelezés minden szempontból gagyi, legalábbis, én annak érzem.

* Kíváncsi lettél a könyvre? Szerezd be kedvezményesen a kiadótól! *

180 MÁSODPERC – BLOGTURNÉ

 • Karácsonyra egy új Jessica Park regénnyel kedveskedett nekünk a Könyvmolyképző Kiadó. A mindent elsöprő szerelmi történetről a Blogturné Klub tagjai mesélnek és extra állomásokat is találsz a turnén.

 • Jessica Park neve a hazai olvasók előtt sem ismeretlen, több regénye is megjelent már itthon.

  A mostani játék során minden állomáson egy Jessica Park regényből találtok idézetet, a feladatotok, hogy rájöjjetek mely regényből idézünk, és beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába a választ 🙂

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  – (…) Néha csatákat kell vívni, hol kisebbeket, hol nagyobbakat. De mindig érdemes megvívni őket.

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 01.11. – Readinspo
  01.13. – Sorok Között extra állomás
  01.15. – Veronica’s Reader Feeder
  01.17. – Sorok Között értékelés
  01.19. – Csak olvass!
  01.21. – Pandalány olvas
  01.23. – Hagyjatok! Olvasok! extra állomás
  01.25. – Hagyjatok! Olvasok! értékelés
  01.27. – Deszy Könyvajánlója