Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Halld a szív szavát: Íme az összes borítótervem az új Vörös Pöttyöshöz

A Könyvhétre jelent meg Róbert Katalin új regénye, a Halld a szív szavát, amihez én tervezhettem borítót. Igaz, amikor a tervek készültek, még az Egy új élmény címmel futott a kötet, ezért is láthatjátok ezt a terveken. De mielőtt azt megmutatnám, íme a végleges borító.

Összesen három borítóterv készült. Gondolkodtam azon, hogy legyen-e utalás az Aladdinra, lévén ez egy Aladdin retelling történet, de úgy voltam vele, hogy inkább idézzük meg a Szelidíts meg! akvarelles világát, így lehetne ez egyfajta brand, ha Róbert Kati ír még retelling történetet.

Szóval, akvarelles képeket kezdtem el nézegetni. A végleges borítóra került kép rögtön felkeltette a figyelmem, mert nagyon kifejezőnek érzem rajta a lány mozdulatát, és szeretem a kép színeit is. Azért kerestem még két másik képet is, a másodikon ugyanaz a lány látható, csak egy kicsit másként.

A harmadik tervem egy rajz volt, ami nekem anno nagyon megragadta a figyelmem. Végül ezt a három tervet adtam le a kiadónak, és az íróval egyetértésben a legelső terv került rá a könyvre, amit a Könyvhéten élőben is megnézhettem.

Ahogy látom, sokatoknak tetszett a terv, hallelujah! A könyvhöz pedig jó olvasást mindenkinek! Ha szerettétek az Aladdint, vagy szívesen olvastok realista történetet, akkor ez lehet az új kedvenc. Segítségként íme a kötet fülszövege, és a végleges borító.

Ér hazudni a szerelmért?

A VarázsÉlmény különleges valóságshow, ahol tizenhat‒húsz éves fiatalok mérik össze az ügyességüket.
Szereted a szabadulószobákat?
Szereted az olyan versenyeket, ahol bárki kiemelkedhet?
Akkor ezt neked is látnod kell!

Dini önálló, vérbeli vagány. Eddig nem érdekelte a VarázsÉlmény álomnyereménye, nem hitt benne, hogy egy magafajta, nincstelen kölyöknek esélye lehetne rá.
Ám megtetszik neki a stábból egy lány… És, hogy a közelébe kerüljön, másnak adja ki magát.

Jázmin szinte egy kis hercegnő. Az élete gyerekkora óta percre pontosan be van osztva: forgatások, tévéműsorok, szereplések. Ami valaha élmény volt, mára nyűg lett. Jázmin most már csak azt szeretné, ha végre egyszer azt tehetné, ami neki fontos. Csakhogy sem az apja, sem a menedzsere nem foglalkozik azzal, hogy ő mire vágyik. Álruhában kiszökik, és elindul élete kalandja…

Jázmint és Dinit egy világ választja el egymástól, a tévében most mégis összetalálkoznak. De vajon mit szól a gonosz Sáfár, ha Jázmin Dini hatására elkezd kiállni magáért? És hogyan fogadja Dzsi, Dini mentora azt, ami a fiú és a lány között történik? Lehet igazi az a szerelem, ami hazugságokra épül? És mi történik, ha kiderül, hogy Dini egy csaló?

Siker, szerelem, őszinteség – te melyik kettőt választanád? Aladdin és Jázmin örök szerelme ezúttal egy televíziós show-műsorban éled újjá. Az ismert történet alakjai benépesítik Budapest utcáit. Tarts te is velük!

Engedd, hogy elvarázsoljon!

 • Könyvhétre érkezik Róbert Katalin legújabb regénye, Halld a szív szavát címmel. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei belevetik magukat a VarázsÉlmény valóságshowba, hogy végigkövessék Dini és Jázmin kalandjait ebben az izgalmas, magyar közegbe ágyazott retellingben.
  Tartsatok velünk, ismerjétek meg a regényt, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott kötet egy példányát.

 • Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek az Aladdin meséket és filmet. Minden állomáson olvashattok egy idézetet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, kitől származik, majd a karakter nevét beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. 

  Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

  “Hoztunk lekvárt. Kivilekvárt. Meg fügelekvárt. Datolyalekvárt. Mag nélkülit. Különleges lekvárokat… “

  a Rafflecopter giveaway

 • 09/04 Szaffi polca – Interjú
  09/06 Dreamworld – Idézetek
  09/08 Spirit Bliss Sárga könyves út – Asszociációs játék
  09/10 Sorok Között – Borítók
  09/11 Hagyjatok! Olvasok! – Borítótervek
  09/13 Kelly & Lupi olvas
  09/15 Szaffi polca
  09/17 Sorok Között