Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Kilences gavallér: Ismerd meg Penelope Ward új borítómodelljét

Mint ahogy megszokhattuk, Penelope Ward új könyvén ismét egy nagyon helyes srác látható. Talán már agyaltál rajta, hogy ki is lehet ő.

A modell neve Lucas Garcez. Eelég sikeres a szakmájában, mindezt több címlap és fotósorozat is bizonyítja, többek között az Armani is foglalkoztatta őt. Lucas emellett videókat is közzé tesz, itt például a szépségápolásról mesél, ebben a videóban pedig egy komolyabb téma, a rasszizmus különböző aspektusai kerülnek előtérbe.

Ha szeretnétek követni, Facebookon és Instagramon megtehetitek, alább pedig csatoltam pár képét. Szinte az összes felkiált, hogy borítón a helye!

 • Penelope Ward legújabb romantikus regényében két fiatalkori barát között alakul ki vonzalom. Ha érdekel, hogy miként lépnek túl főszereplőink azon, hogy vágyuk tárgya tiltott gyümölcsnek számít, akkor tartsatok bloggereinkkel új blogturnénkon Ne feledjétek, egy szerencsés olvasónk a Könyvmolyképző kiadónak hála meg is nyerheti a turné végén a Kilences gavallér című regényt!

 • Bloggereink nagyon szeretik Penelope Ward erotikától fűtött romantikus regényeit, ezért úgy gondolták, hogy mutatnak egy-egy idézetet az írónő könyveiből! A ti feladatotok az lesz, hogy kitaláljátok annak a regénynek a CÍMÉT, amelyikben az adott idézet szerepel, és beírjátok a rafflecopter megfelelő rubrikájába.

  (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

  “– PILF.
  – PILF?
  – Dugni való pilóta. Olyan, mint a MILF, csak egy dögös pilótával.”

  a Rafflecopter giveaway

 • [Blogturné Klub]
  28 – Kelly és Lupi olvas
  1 – Hagyjatok! Olvasok! (idézetek)
  4 – Sorok között (extra)
  7 – Hagyjatok! Olvasok!