Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az HBO Max elkaszálta az új Gossip Girl sorozatot

Szomorú nap ez a mai, ugyanis Josh Safran, az új Gossip Girl sorozat készítője bejelentette, hogy két évad után az HBO Max elkaszálta a szériát.

A finálé, vagyis az utolsó epizód jövőhéten kerül bemutatásra. Újraforgatásra ilyenkor már nincs lehetőség, de azért én bízom benne, hogy vágásnál odafigyelnek majd arra, hogy ne vezessenek be valamilyen bődületes függővéget, ami után csak még idegesebbek leszünk, hogy nincs folytatás.

Safran azért elmondta a szokásos kötelezőt is: hogy szeretné megmenteni a sorozatot, és találni neki más otthont, akár streamingen, akár hagyományos csatornán. Utóbbira nincs túl sok esély sajnos, ugyanis anno az eső részt a The CW is bemutatta és nem vonzott túl sok nézőt, ráadásul ritka az, ha egy elkaszált sorozatot bárki megmentene.

A régi Gossip Girl nekem nagyon kedvenc volt, az új verzióból láttam pár részt. Teljesen más a kettő, hangulatában is különbözik kissé a kettő. Az új az sokkal modernebb, nem csak a színészek és a szexuális orientációk tekintetében, hanem komolyabb és maibb témákba is beleáll. Más korok más elvárásai, nehéz is összehasonlítani a kettőt. Ami engem illet, sajnálom, hogy ilyen hirtelen kaszálta el az HBO.