Home Hírek Lucy Hale lett a hősnője egy Könyvmolyképzős romantikus regény adaptációjának!

Lucy Hale lett a hősnője egy Könyvmolyképzős romantikus regény adaptációjának!

Már jó ideje tudjuk, hogy film készül a Gyűlölök és szeretek című Arany Pöttyös regényből, most pedig a főszereplőket is megtalálták! A hősnőt a Pretty Little Liars sztárja, Lucy Hale alakítja, míg a riválisát az irodában a The Duffból és a The Flash sorozatból ismert Robbie Amell!

A film premierje és a forgatás időpontja még nem ismert, mindenesetre még bőven van idő elolvasni a könyvkiadás világában játszódó regényt. Előbb-utóbb én is sort kerítek majd rá 🙂 Ez a casting pedig első blikkre zseniálisnak tűnik!

Sally Thorne – Gyűlölök és szeretek

Nemezis ​(fn)

a) Ellenfél, rivális, akit képtelenség legyőzni

b) Valakinek a veszte

c) Joshua Templeman

Lucy Hutton és Joshua Templeman ki nem állhatják egymást. Nem csupán ellenszenvesek egymásnak. Nem épp hogy csak megtűrik egymást. Hanem gyűlölik a másikat. Az sem okoz nekik problémát, hogy ki is mutassák az érzéseiket egy sor rituális, passzív-agresszív játékon keresztül az irodában, ahol egy kiadó társigazgatóinak asszisztenseiként egymással szemben ülve dolgoznak. Lucy nem érti Joshua karót nyelt, ideges, aggályoskodó hozzáállását a munkához. Joshua pedig egyértelműen nem tudja hova tenni Lucy hóbortos ruháit, különcségét és túlzott derűlátását.

Most ugyanazért az előléptetésért versenyeznek, és elszánt küzdelmüket immár semmi sem fékezheti meg. Lucy nem hajlandó meghátrálni, annak ellenére sem, hogy legújabb játékuknak álmai munkája lehet az ára…

Ám pont amikor a köztük lévő feszültség a tetőpontjához közeledik, Lucy rájön, hogy talán nem is utálja a férfit. És talán a férfi sem utálja őt.

Vagy lehet, hogy ez is csak egy újabb játék?