Íme Jessica Park 180 másodperc című könyvének a nemzetközi borítói

Újabb Jessica Park regény jelent meg magyarul, méghozzá a 180 másodperc. A könyv kapcsán össze is gyűjtöttem nektek a nemzetközi borítókat. Íme!

* Kíváncsi lettél a könyvre? Szerezd be kedvezményesen a kiadótól! *

MAGYAR

Nálunk szerencsére maradt az eredeti borító, igaz, pici variálással. Nagyon imádom ezt a borítót, annyira kifejező a törött üveg, a cím tipográfiája is figyelemfelkeltő.

FRANCIA

Érdekes ez a cipős megoldás, de inkább a szívecskét és a villámot szeretem rajta, ami jól prezentálja, hogy 180 másodperc alatt, derült égből villámcsapásként szerettek egymásba a főhősök. Az összkép viszont nekem kissé unalmas.

LENGYEL

Ez a borító jól prezentálja Allison félelmeit, és külön tetszik az, hogy Esben milyen óvón, féltőn öleli őt. Az alapkép tehát nekem bejön, de a cím tipográfiája és a szerző nevének a kiírása is kicsit amatőrnek érződik az én ízlésemnek.

NÉMET

Tetszik, hogy a németek ennyire az egyszerűségre törekedtek. Jó a betűtípus, noha a “Seconds” betűtípusa (asszem Scriptina) kicsit agyonhasznált, de mégis, jól mutat így. És a színei is szépek. Kicsit Colleen Hoover borítóira emlékeztet amúgy, titeket is?

OLASZ

Gyönyörű ez a fotó, imádom, ahogy a két modell egymásnak dől, olyan nagyfokú bizalmat fejez ki mindez. A tipográfia betűtípusa egyszerű, de jól áll a képhez, a színeket is szeretem. Az #InstaLove szövegen viszont kissé elröhögtem magam – ez általában nem pozitív jelző egy könyvnél.

OROSZ

Értem én, hogy mit akar jelképezni ez a homokóra, és alapvetően még ötletesnek is ítélném, a színekkel való játék is ötletes. De ez a borító csak ötletek terén üt, a kivitelezés minden szempontból gagyi, legalábbis, én annak érzem.

* Kíváncsi lettél a könyvre? Szerezd be kedvezményesen a kiadótól! *

[su_heading]180 MÁSODPERC – BLOGTURNÉ[/su_heading]

[restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false”]
[restab title=”A blogturnéról” active=”active”]

Karácsonyra egy új Jessica Park regénnyel kedveskedett nekünk a Könyvmolyképző Kiadó. A mindent elsöprő szerelmi történetről a Blogturné Klub tagjai mesélnek és extra állomásokat is találsz a turnén.

[/restab]
[restab title=”Nyereményjáték“]

Jessica Park neve a hazai olvasók előtt sem ismeretlen, több regénye is megjelent már itthon.

A mostani játék során minden állomáson egy Jessica Park regényből találtok idézetet, a feladatotok, hogy rájöjjetek mely regényből idézünk, és beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába a választ 🙂

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

– (…) Néha csatákat kell vívni, hol kisebbeket, hol nagyobbakat. De mindig érdemes megvívni őket.

a Rafflecopter giveaway

[/restab]
[restab title=”További állomások“]

01.11. – Readinspo
01.13. – Sorok Között extra állomás
01.15. – Veronica’s Reader Feeder
01.17. – Sorok Között értékelés
01.19. – Csak olvass!
01.21. – Pandalány olvas
01.23. – Hagyjatok! Olvasok! extra állomás
01.25. – Hagyjatok! Olvasok! értékelés
01.27. – Deszy Könyvajánlója

[/restab][/restabs]