Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

"Beteges könyvimádat" Vörös Pöttyös módra

Találtam egy nagyon érdekes Book Taget, aminél mindenféle „betegség” kapcsán lehet könyveket csatolni. Elsőre furának tűnhet, de nagyon megtetszettek a kérdések, így Vörös Pöttyökkel felelek rá. Íme!

1. Diabétesz – Egy könyv, ami már túlontúl édes

A fiúknak, akiket valaha szerettem. Nekem még bejött, de éreztem én is, hogy ez már nagyon cuki, és túlontúl édes. És azt hiszem, pont ez a bája.

2. Bárányhimlő – Egy könyv, amit soha nem fogsz újraolvasni

Mondjuk az Eperszedő. Egyrészt nem lett kedvenc, másrészt krimi, és tudom, hogy ki a gyilkos, meg kivel mi történik, így nem lenne olyan izgi.

3. Influenza – Egy könyv, ami terjed, mint egy vírus

Mondjuk a Lány, darabokban. Nem gondoltam volna, hogy ennyire sikeres lesz, hogy négy hónappal a megjelenése után máris után kell nyomnia a kiadónak. Nagyon örülök ám neki, mert ez az egyik kedvenc idei regényem.

4. Ciklus – Egy könyv, amit sokszor olvasol újra

Egyértelműen a Mikrofonpróba volt az a VP könyv, amit a legtöbbször olvastam újra, de hát, ezt én írtam 😀

5. Insomnia – Egy könyv, ami egész éjjel fenn tartott

Az Éles helyzet volt az egyik legemlékezetesebb ilyen élményem. Este nyolc körül kezdtem neki, de nem tudtam letenni, és éjjel ki is olvastam. Nagyon tetszett, pláne, hogy új aspektusba helyezte a zombis sztorikat. (Egy olyan lány volt a főhős, aki amúgy is öngyilkosságon agyalt a bántalmazó apja miatt)

6. Asztma – Egy könyv, amitől elakadt a lélegzeted

Tizenhárom okom volt, egyértelmű! Iszonyú pozitív élmény volt, amikor anno elolvastam. Imádtam minden sorát, és ez a másodszori olvasásnál sem volt másként.

7. Amnézia – Egy könyv, amire már alig emlékszel

Hm, mondjuk a Pokoli báléjszakák. Amúgy sem szerettem bele, mert úgy éreztem, hogy pár történet nincs rendesen befejezve. De nem tudnám elmondani, hogy milyen novellák voltak benne, annyira régen olvastam. (A megjelenése idején).

8. Utazási betegségek – Egy könyv, ami utazásra vitt

A Rubinvörös volt az első ilyen élmény. Olyan szépen megjelent benne a jelen- és múltkori Anglia, úgy éreztem, mintha én is ott sétálgatnék. Talán ezért is szerettem annyira a sorozatot 🙂

9. Idegbaj – A könyv ami halálra idegesít

Nem fogok hazudni, naná, hogy van ilyen! Viszont a címét nem szeretném leírni, mert látom a molyon, hogy sokan szeretitek, és a világért sem akarom valakinek elvenni a kedvét ettől a sorozattól.