Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyves Süti Tag, avagy nagyon finom könyvajánló!

Megláttam és beleszerettem, ezért is töltöttem ki ezt a Book Cake Tag-et! Bízom benne, hogy a válaszok között lesz olyan könyv, ami felkelti majd az érdeklődéseteket, hiszen csupa kedvencet szedtem össze, bármelyiket ajánlom elolvasásra. Íme, a válaszok!

a-book-cake

1. Liszt – Egy könyv, ami nehézkesen indult, de a végére izgalmassá válik

Brigid Kemmerer – Storm: Vihar: Igazából ez az egész sorozatra értendő. Az első rész eleje kissé unalmasnak tűnt, de a végére már nagyon izgi lett. A második, és a harmadik kötet pedig egyenesen zseniális. Szóval, érdemes kiolvasni a Vihart!

* Kíváncsi lettél? Klikk a Storm: Vihar könyvkritikámért! *

book-cake-tag-001

2. Margarin – Egy könyv, aminek nagyon jó a tartalma fülszövege)

Kerstin Gier – Rubinvörös: Ritkán olvasok fülszövegeket, de emlékszem, hogy anno a Rubinvörösé nagyon megfogott. Most elolvastam újra, és igen, zseniális. Jól van megfogalmazva, felkelti a kíváncsiságom és nem lövi le a poénokat sem.

book-cake-tag-003

3. Tojás – Egy könyv, amiről azt hitted nem fog tetszeni, de végül mégis

Julie Kagawa – A halhatatlanság szabályai: Azt hittem, hogy a vámpírok már nem tudnak lázba hozni, de azért kíváncsiságból beleolvastam. Aztán ott is ragadtam, és rekord gyorsasággal faltam be. Az idei egyik kedvenc olvasmányom volt a regény!

* Kíváncsi lettél? Klikk A halhatatlanság szabályai könyvkritikámért! *

book-cake-tag-002

4. Cukor – Egy édes könyv

Jenny Han – A fiúknak, akiket valaha szerettem: Annyira édes és imádnivaló ez a könyv, egyszerűen lehetetlen nem imádni. A karakterek, a történet, a humor, a leírások, édesek, szerethetőek.

* Kíváncsi lettél? Klikk A fiúknak, akiket valaha szerettem könyvkritikámért! *

book-cake-tag-004

5. Máz – Egy könyv, amibe szerinted minden benne van, ami egy jó könyvhöz kell

Róbert Katalin – Szívből, színből, igazán: Komoly és vicces jelenetek, humor és némi szomorúság, komoly társadalmi problémák taglalása, LMBT karakterek, a felnövés nehézsége, és még folytathatnám…

* Kíváncsi lettél? Klikk Szívből, színből, igazán könyvkritikámért! *

book-cake-tag-005

6. Porcukor – Egy könyvsorozat, ami fel tud dobni, amikor szomorú vagy

Holly Smale – Geek Girl: Fogok-e valaha mást válaszolni az ilyen kérdésre? Nehéz elképzelni, mert a Geek Girl egy imádnivaló humorbomba, ha csak beleolvasok, már attól fogom a hasam a nevetéstől.

* Kíváncsi lettél? Klikk Geek Girl könyvkritikáimért! *

book-cake-tag-006

7. Cseresznye a torta tetejére – A kedvenc könyved ebben az évben

Victoria Aveyard – Vörös királynő: Ez ugrott be elsőként, szóval legyen ez, hiszen nagyon szerettem a történetet, semmi hibát nem találtam benne, és egyszerűen elvarázsolt ez a nagyszerű regény.

* Kíváncsi lettél? Klikk a Vörös Királynő könyvkritikámért! *

book-cake-tag-007