Home Könyves TAG-ek Vörös Pöttyös Könyvajánló közösségi média üzemmódban

Vörös Pöttyös Könyvajánló közösségi média üzemmódban

A közösségi média az életünk része, és amíg bölcsen használjuk, szerintem nincs is vele semmi gond. Ezért is töltöm ki ezt a szuper Könyves Taget, ami a közösségi média elemei kapcsán tesz fel szuper kérdéseket. Hogy kicsit specifikusabb legyen a TAG, csak Vörös Pöttyös könyveket találtok a válaszok között. Jó olvasást!

Twitter: egy rövid könyv, amit imádtál

Egyértelműen A Remény kalózai! Hihetetlen, hogy ez a 120 oldalas kis kincs mennyi értékkel és tartalommal van tele. Az egyik legnagyobb kedvencem lett, és mindenképpen újra is fogom olvasni valamikor.

Facebook: egy könyv, ami nem érdemli meg azt a hype-ot, ami körülveszi

Rögtön eszembe jutott egy ilyen, de nem szeretném megnevezni. Maradjunk annyiban, hogy olvastam, és annyira nem tetszett, hogy még értékelést sem írtam róla a blogon, miközben látom, hogy mennyien imádják például a molyon. És éppen ezért nem írom le a címét is: nehogy elvegyem valakinek tőle a kedvét.

Tumblr: egy könyv, amit azelőtt olvastál, hogy népszerűvé vált

A Leányrablás Budapesten. Emlékszem, mikor olvastam, a molyon is kevés értékelése volt, lehet, mert a megjelenése után pár hónappal jártunk csupán. Aztán a sorozat szépen-lassan meghódította az egész országos. (Nagyon helyesen).

My-Space: egy népszerű könyv, amit nem tervezel elolvasni

Ez nekem a Fallen. Látom, hogy rengetegen imádják a sorozatot, és vannak olyanok is, akiknek nem tetszett. Ilyen esetekben általában elolvasom, hogy megtudjam “”kinek van igaza””, viszont itt 4+1 megjelent vaskos kötet van, így inkább más Vörös Pöttyösöket olvasok helyette 🙂

YouTube: egy könyv, amit szeretnél filmként/Tv show-ként látni

Mikrofonpróba. Naná, hogy ezt szeretném a legjobban filmként látni. Szerintem nincs olyan író, aki ne a saját könyvét mondaná 🙂 Imádnám látni Hanna és Máté éneklését a színpadon, Dávid és Áron közös romantikus pillanatait, no és azt, ahogy Xiara táncol… Ígérem, ha nyerek a lottón, tuti megvalósul!

Instagram: egy könyv, amit a gyönyörű borítója miatt olvastál

Igazából elég sok ilyen van, mert a szép borítón sokszor bevonzanak. A Halhatatlanság szabályai mégis kivételes, emlékezetes, mert azt a vámpíros téma miatt nem akartam elolvasni, de bevonzott a gyönyörű borító, és itt ragadtam. Beleszerettem, 2016 egyik nagy kedvence lett, iszonyúan várom a folytatást is.

Goodreads: egy könyv, amit mindenkinek ajánlasz

Sugar. Életem egyik legjobb könyve, annyira örülök, hogy elolvashattam! Igen, kemény a témája, egy túlsúlyos lány kálváriája áll a középpontban, de mégis, annyira szép ez a regény, olvassátok el bátran!

Skype: egy könyv olyan karakterekkel, akikkel beszélni szeretnél ahelyett, hogy mindig csak olvasnál róluk

Legyen mondjuk a Lány, darabokban. Úgy érzem, Blue-nak, Charlie-nak, vagy akár Riley-nak is jót tenne, ha kibeszélhetnék a bajaikat. Szívesen meghallgatom őket, tényleg. Meg hát, kérdéseim is lennének, mert bár a könyv egy lezárt, kerek sztori, de a mellékszereplők sorsa nem teljesen tisztázott, így érdekelne ez meg az.

Snapchat: egy könyv, amiről mindenki beszél, de te még nem olvastál

Ki merjem mondani? Na jó! Nagy levegő. Jöjjön! Az Angelfall. Tudom, tudom. Mindannyian imádjátok! A listámon is ott van, eskü, hogy el fogom olvasni legalább az első részt. Már nagyon érdekel, hogy miért szeretitek ennyire! Meg hát, disztópia, meg angyalok… Szeretni fogom 🙂

Weheartit: egy könyv, ami érzelmi jelentőséggel bír számodra

Aristotle és Dante a világmindenség nyomában mindenképpen. Gyönyörű LMBT sztori barátságról, szeretetről és a mindent elsöprő szerelemről. Akárhányszor ránézek a gyönyörű borítóra, mindig eszembe jut, hogy mennyire szerettem olvasni, és milyen jó érzéseket keltett bennem a történet.