Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Városnézés Londonban – Vélemény a Book a Sloth Club júliusi YA dobozáról

Júniusban előrendeltem fél évre a Book a Sloth Club YA dobozt, így decemberig garantált lesz a doboznyitás, aminek kifejezetten örülök, mert hihetetlen jó élmény, ráadásul az ajándékok is tetszenek. Most a júliusi BASC élményemről mesélek, természetesen spoileresen!

A könyv akárcsak a Bubble Booknál, itt is könnyedén kitalálható volt a téma miatt. Az új Menő Könyv, a Londonban bármi megtörténhet lapult a dobozban Sarra Manningtól. A borító nekem csak képről nem igazán tetszett, élőben viszont nagyon gyönyörű, ráadásul a gerince is szépséges, így a polcon is jól mutat majd. Plusz érdekesnek tűnik a könyv is, szóval, jó választás volt.

A meglepetések közül a legnagyobb durranás a Londonos könyvtámasz, ami telefonfülkét ábrázol. Nagyon szép a színe, a könyveket is ügyesen megtartotta. Igaz, gyakori használata nem biztos, hogy lesz, lévén tele van az összes könyvespolcom, de Instagram fotókra jó lesz, aztán meg ki tudja, hátha lesz új polcom valamikor. Úgyhogy, nekem bejön ez a könyvtámasz.

Apróbb meglepetéseket is tartalmazott a doboz, mint egy illatos fürdősót, Earl Grey teát és egy Cadbury csokit. Utóbbi nagyon édes volt magában, viszont elraktam jövőhétre, mascarpónéval összekeverve egy kekszes alapú süti tetején pont jó lesz. (Csak darált kekszet keverek össze olvasztott vajjal, tepsibe nyomkodom, és ráöntöm majd a csokis krémet. Fini, és kész van húsz perc alatt).

A tea meg remélem kibírja télig, meg kell majd sasolnom a lejárati határidőt. Ilyenkor, a melegben kevésbé esik jól a tea. A fürdőcuccal sajnos nem tudok mit kezdeni, zuhanyzónk van. Igazából nem bánnám, ha ezeket hanyagolnák a meglepetésdobozokból 🙁 (Igen, a teától is elbúcsúznék) Ó, és volt még egy csokis gyertya is a dobozban, nagyon jó az illata.

Mindent egybevéve nekem tetszett a doboz, úgy érzem megérte az árát, viszont láttam a felnőtt dobozt kibontva képeken, és hát, azt egy cseppet jobbnak érzem. Igaz, az ezer forinttal drágább, így gondolom jobban megoldható, hogy több jó dolog kerüljön bele. Mese nincs, nyerni kell a lottón, hogy mindkét dobozra elő tudjak fizetni 🙂

Ha ti is vágytok BASC doboznyitós élményre, ide kattintva még rendelhetőek a dobozok! Magyar YA, felnőtt, és angol doboz közül lehet választani.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading