Home Könyves meglepetésdobozok Taboox Reader – Ilyen volt az első erotikus meglepetésdoboz!

Taboox Reader – Ilyen volt az első erotikus meglepetésdoboz!

Amikor először hallottam a Taboox Readerről, rögtön felkeltette az érdeklődésem ez a típusú meglepetésdoboz. Leginkább kíváncsi voltam: “csak” egy erotikát tartalmazó könyv lesz benne, vagy valami huncutság is, amitől igazán kiérdemli az erotikus doboz jelzőt?

Nos, a héten megkaptam (a tudomásom szerint első) ilyen meglepetésdobozt, a Facebookon élő videóban ki is bontottam. Most pedig jöjjön a véleményem írásos formában!

A DOBOZ KÜLSEJE

Ami rögtön szimpatikus volt, hogy duplán dobozoltak. Tehát ez a szép fehér doboz egy nagyobb barnában érkezett, így rögtön megakadályozták, hogy bármi is megsérüljön a dobozon belül.

Maga a fehér doboz nagyon ízléses, csak a Taboox Reader név van rajta rózsaszín betűvel. Belülről is ugyanilyen takaros volt, ami külön tetszett, a lila kitöltőanyag, ami Instagram fotókon is jól fog majd mutatni. A külső megjelenés tehát egyszerű, de annál nagyszerűbb.

A KÖNYV

Ahogy az várható volt egy erotikával fűszerezett könyvet tartalmazott a doboz. Reménykedtem benne, hogy Könyvmolyképzős érkezik, de egy Álomgyáros könyv lapult a dobozban.

A választás viszont nem rossz, külföldi oldalakon nagyon sok pozitívat hallani Vii Keeland – A beosztott című regényéről. (Bár a borító élőben se szimpatikusabb).

Kaptunk még két olvasnivaló meglepetést is. Egy exkluzív novellát Anne L. Green egyik regényéhez, ami szerintem nagy öröm lesz az írónő rajongóinak. Elolvasni viszont tuti nem fogom, mert ha jól értelmezem, két regényének a folytatása. Volt még egy Álomgyár Magazin is a dobozban.

AZ AJÁNDÉKOK

Mikor kinyitottam, felül csupa lightos ajándék lapult, így már meg is nyugodtam, hogy nem lesz itt huncutság. De volt! Bekerült a dobozba egy erotikis bilincs, ami egy ismerősöm szerint döglött egérhez hasonlít. Nos, szerintem sem szebb, de biztos, hogy lesz olyan olvasó, aki fel tudja majd pezsdíteni vele a dolgokat a hálószobában. A nővérem például már mondta is, hogy neki ez kell, bele se akarok gondolni, hogy mire 😀

Az erotikához passzolt a Shunga masszázsgyertya, mert tényleg olyan csábító az illata. Ráadásul a dobozka is nagyon szép, amiben a gyertya lapul. Egy kicsike üvegben testápoló gél is lapult, ennek is szenzációs az illata, nagyon tetszik még magamon is. Biztosan használni fogom.

Kaptunk a könyvhöz kötődő meglepetéseket is. Mint egy hűtőmágnest, amin idézet van a könyvből, egy aprócska kitűzőt, ami azt hirdeti, az olvasás szexi. Lapult a dobozban egy kis Dr. Pepper üdítő is, mert “A Főnök ezt szereti”. Továbbá egy piros “Álomgyár könyvet olvasok” kilincsakasztót is kaptunk.

ÖSSZEGEZVE

Alapvetően nekem tetszett a doboz. A meglepetések érdekesek és színesek. Az a gyertya és a gél tényleg mennyei. A gyertya illata úgy is belengte a lakást, hogy nem lett meggyújtva. A nagy dobásnak szánt bilincs nekem ugyan mellément, és nem azért, mert élő videó nyitás közben zavarba hozott, hanem mert itt abszolút nem vagyok célközönség.

Magával a dobozzal viszont van egy apróbb gondom: Álomgyár Meglepetés Doboznak tűnt, és nem Taboox Reader doboznak. Az Álomgyáros könyv, a novella, a magazin és még a kilincsakasztó is, kicsit túltengett itt az Álomgyár. Ha a kilincsakasztón nem szerepel ott, hogy “Álomgyár könyvet olvasok” még nem mondanék semmit, de ez így kicsit sok volt.

És hogy ez gond-e? Alapvetően nem, mert ami bekerült cucc, az jó, csak valahogy a hangsúly eltolódott, és olyan “Álomgyáras dobozt kaptam” érzetet okozott. Ami nekem nem gond, de szerintem egy (tudomásom szerint első) doboznak a Taboox hangulatot kellett volna teljes mértékben lefesteni. Ez úgy-ahogy össze is jött, de a sok Álomgyáras “elfér ez még a dobozban” cucc miatt kissé kevésbé sikerült szerintem.

Összegezve viszont annyit tudok mondani, hogy ha szeretitek az erotikusabb könyveket és meglepetéseket, akkor csapjatok le a Taboox Reader meglepetésdobozra. Az pedig külön jó, hogy a New Adult könyvek is megkapják a maguk rivaldafényét.

* A júliusi doboz ide kattintva már megrendelhető! *