Home Hírek Új Vörös Pöttyös a Netflixen – Magyar szinkronos előzetest kapott a The...

Új Vörös Pöttyös a Netflixen – Magyar szinkronos előzetest kapott a The Prom: A végzős bál!

Alig pár napja jelent meg Saundra Mitchell regénye, a The Prom – A végzős bál, a film pedig december 11-én érkezik is a Netflixre. Kaptunk is egy magyar szinkronos előzetest. (A videó forrása: Mentrum)

A történet egy idianai kisvárosban játszódik, ahol Emma szeretné elvinni a bálba szerelmét, Alyssát, de a szülői munkaközösség ezt megtiltja nekik. Leszerepelt Broadway színészek is tudomást szereznek erről, és megérkeznek a kisvárosba, hogy rávegyék az embereket a változásra.

A filmben többek között Meryl Streep, Nicole Kidman, Andrew Rannels, Kerry Washington, James Corden és Jo Ellen Pellman is szerepel, a kreátor pedig a Glee-t is megálmodó Ryan Murphy.

A könyvet pedig már volt szerencsém elolvasni, nagyon szerettem. Blogturnén mesélek majd róla, de a molyon röviden összefoglaltam már a véleményem, íme!

Ha lehetőséget kapnék rá, hogy egy könyvet elolvastassak Dúró Dórával anélkül, hogy ledarálná miután végzett vele, akkor biztosan A végzős bált adnám a kezébe. Ugyanis ez az egyik legjobb érzékenyítő regény LMBT témában, amit valaha olvastam. Igen, ennyire jó ez a könyv.