Home Hírek Cassandra Clare friss hírekkel szolgált a Pokoli szerkezetek tv-sorozatról

Cassandra Clare friss hírekkel szolgált a Pokoli szerkezetek tv-sorozatról

A #SaveShadowhunters kampány keretén belül került nagyobb nyilvánosságra a jó hír, miszerint a Constantin megpróbál létrehozni egy Pokoli szerkezetek tv-sorozatot. Cassandra Clare felé is záporoztak a kérdések, az írónő pedig ebben a Tumblr posztban válaszolt.

Clare azt írja, hogy hat hónappal ezelőtt hallott róla, hogy egy forgatókönyvíró a piloton dolgozik. Clare találkozott is a hölggyel, akiről már tudja, hogy nagy tapasztalata van fantasy terén, ráadásul olvasta is a könyveket. Az írónő szerette a forgatókönyvet, bejött neki, de óvatosan hozzátette, a forgatókönyvek mindig változhatnak.

Az írónő a posztjában hosszan taglalja azt is, hogy a Pokoli szerkezetek nem A végzet ereklyéi spin-off sorozata, csak egy világban játszódnak. Mivel rengeteg a két széria között a kapocs, meg a közös szereplők, például Magnus Bane, így ezzel kevésbé értek egyet, de hát, van ez így.

A Pokoli szerkezetek tv-sorozat kapcsán elárulta azt is, hogy a Constantin hónapok óta tárgyal a csatornákkal, a Netflixet is felkeresték, és kitartóan próbálják tető alá hozni a sorozatot. Az írónő – akárcsak mi – kíváncsian várja, hogy mi történik majd. Remélem, hogy létrejön a sorozat!