Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szívkirálynő – Íme, a véleményem a Bubble Book júliusi Light dobozáról

Egy héttel ezelőtt hozzám is megérkezett a júliusi Bubble Book doboz, ami a Szívkirálynő jeligét viselte. Időhiány miatt viszont csak most tudok írni róla. Szerencsére maga a doboz tetszett, úgy érzem, megérte az árát. A kép alatt spoileresen folytatom!

Meg kell mondjam, nekem nagyon tetszik a témaválasztás. Sikerült egy olyan régóta várt könyvet kiválasztania a Bubble csapatnak, amit itthon, és külföldön is sokan szeretnek. De a legjobban nekem az tetszik a Heartlessben, hogy maga a borító is gyönyörű, így azok polcán is egy ékkő lehet, akik netán nem rajonganak a regényért. Így szerintem ez telitalálat lett.

Tekintve, hogy a Heartless – Szívtelen az Alíz csodaországban újramesélése, így egyszerűbb volt szerintem ajándékokat is kiválogatni. A legnagyobb dobás kétségkívül a könyvszütyő volt, ami szívecskés volt, lévén a könyv hősnője a Szívkirályhoz készül feleségül menni. Maga a szütyő pedig nagyon szép lett, csak azt sajnálom, hogy a tetején nincs gomb, így maga a könyv kicsusszanhat.

A másik menő cucc az Alice ihlette vászontáska egy szupercuki felirattal és képpel. Szerintem nagyon szép lett, és az anyag is tartósnak tűnik, így akár gyakori vásárláshoz, könyvek cipeléséhez is tökéletesen alkalmas lehet.

A szokásos fürdőbomba nem maradt el, bár, ehelyett azért jobban örültem volna másnak, hiába jó az illata. Ha már Alíz, naná, hogy teát is kaptunk, a Bubble csapata prémium minőséget garantál a leírásban. Volt még teakeksz is, az tényleg nagyon fincsi volt, tetszett az egész családnak.

És hát, a szokásos papírmennyiség… Egy rakat kis kártyácska, két könyvjelző, ami hát, jó, hogy van, de papírcuccokkal engem kevésbé lehet levenni a lábamról. Persze, szépnek szépek, csak így is úszom a könyvjelzőkben. Aminek viszont nagyon örültem az írónő levele, és mindez magyarul. Megható kiegészítése volt a doboznak.

Mindent összevetve én elégedett vagyok, úgy érzem megérte a doboz, mert több meglepetés is nagyon tetszett, és maga a könyvválasztás is csillagos ötös. Ha szeretnétek ti is rendelni, ide kattintva még rendelhető az augusztusi doboz!