Home Hírek Átírja a történelmet a legújabb Mary, a skótok királynője film – Befutott...

Átírja a történelmet a legújabb Mary, a skótok királynője film – Befutott hozzá a trailer!

Anno hatalmas rajongója voltam a Reign című sorozatnak, így oda és vissza olvasgattam Mary és Elizabeth királynő életrajzát. Saoirse Ronan és Margot Robbie főszereplésével készült a történetből egy új verzió, ami nálunk 2019. január 31-én kerül bemutatásra.

A napokban két poszter mellett kaptunk egy trailert is a filmhez, amiből kiderül, hogy jócskán átírták a történelmet a film kedvéért. Mary és Elizabeth tragédiája ugyanis pont az volt, hogy nem ismerték egymást személyesen, és úgy kellett egymással háborúzniuk egy kegyetlen, férfiak uralta világban, királynőként, a nemzetüket védve.

Ezzel szemben a trailerből kiderül, a film más színezetet ad az unokatestvérek tragédiájának. Ebből ugyanis az bontakozik ki, hogy Mary és Elizabeth összebarátkoztak, majd a történelem igazi ellenségekké tette őket.

A változtatások dacára én kíváncsi lettem a filmre, a szereposztás is szimpatikus. Saoirse Ronan nagyon ügyesnek tűnik Maryként, és az már most garantált, hogy a nagy átváltozás miatt Margot Robbie újabb Oscar jelölést gyűjthet majd be. Konkrétan alig lehet ráismerni!