Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Amikor a szerelem útjába áll a háború… – Jön magyarul a This Shattered World

Az egyik nagy kedvencem volt a tavalyi megjelenések között a Lehullott csillagok, aminek nagy örömömre jön a folytatása a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

Fontos tudni, hogy a Lehullott csillagok trilógia mindegyik kötetében mások a főhősök, és önállóan is olvashatóak a regények. De persze így is nagyon kíváncsian várom az új részt.

A kiadó oldalára már felkerült az adatlap, úgy tűnik, talán van még esély idei megjelenésre is. Íme, az eredeti borító és a magyar fülszöveg.

Amie Kaufman & Megan Spooner – This Shattered World – Széttört világ (Lehullott csillagok 2.)

Az Avon fiatal világ, de az utóbbi néhány évtizedben a kolonizációs erőfeszítések megtorpantak, és a bolygó felett állandóan felhős az ég A helyiek úgy gondolják, hogy a bolygó fejlődését irányító vállalat csak az időt húzza, megakadályozva, hogy az Avon teljes körú , politikai jogokra tegyen szert. Jubilee Chase-t az avoni katonák Lee Chase századosként ismerik, aki nem ismer lehetetlent, és tiszteli a katonáit, de a maximumot követeli meg.

A lázadók szemében hideg szívű, lelketlen gyilkos. De amikor Flynn Cormac fegyverrel elrabolja, mindkettejük élete örökre megváltozik.