Home Cover Reveal Emlékek tengere: A könyv, amiben a háború választja szét a szerelmeseket

Emlékek tengere: A könyv, amiben a háború választja szét a szerelmeseket

Sokan szeretnek olvasni olyan történeteket, amik a II. világháború idejének a környékén játszódnak. Nekik lehet új kedvenc a hamarosan Arany Pöttyösként érkező Emlékek tengeee, amiben a háború választja szét a szerelmeseket. Magyar borító és fülszöveg alább.

Fiona Valpy – Emlékek tengere

Kendrához csak egy kérése van betegeskedő nagyanyjának: írja le a történetét, mielőtt az feledésbe merül…

A tizenhét éves Ella élete 1937-ben örökre megváltozik, amikor a családja elküldi, hogy a nyarat a gyönyörű Île de Rén töltse, és megismerkedik a karizmatikus, kreatív Christophe-fal. Együtt töltik a nyarat, felfedezve a sziget homokos tengerpartjait és kristálytiszta vizeit, és a lány életében először igazán szabadnak érzi magát.

Ám a háború kitörése megváltoztat mindent. Ellának haza kell térnie Skóciába, ahol önkéntesként részt vállal a háborús erőfeszítésekben, a vonzó Angus mellett. Ebben az új világban Ella úgy érzi, egyre távolabb sodródik attól, aki Île de Rén volt. Megtalálhatja valaha is a visszautat? És akarja-e ezt?

A szélfútta Île de Rétől a sziklás skót hegyekig ívelő Emlékek tengere varázslatos történet az emlékezet erejéről, a szerelemről és a második esélyről.