Home Hírek Végre elolvasható a Girl Online – A Turné fülszövege!

Végre elolvasható a Girl Online – A Turné fülszövege!

Az Insomnia Könyvek végre közzé tette a Girl Online folytatás, A Turné fülszövegét! Ezidáig csak Zoe Sugg sikereiről lehetett olvasni a fülszöveg helyett, a Libri Shopjában most is ez a szöveg található meg, viszont a Libri Kiadói csoport oldalára végre felkerült a fülszöveg is. A borító alatt ti is elolvashatjátok, a könyv 2017. május 15-én jelenik megide kattintva elő is rendelhető.

Zoe Sugg – Girl Online: A turné

Fél évvel karácsonyi megismerkedésük után Noah elhívja Pennyt nyári európai turnéjára (Berlin, München, Róma, Párizs). Penny alig várja, hogy a távkapcsolat után végre együtt lehessen a rockzenészként egyre sikeresebb pasijával, aki azt ígéri neki, hogy minden városban randevúzni fognak, és sok időt töltenek majd együtt. Ám hamar kiderül, hogy Noah minden ideje be van táblázva: vagy próbál, vagy fellép, vagy interjút ad, vagy alszik, így nemhogy várost nézni, de még együtt vacsorázni sem tudnak.

A fiú szabadideje felett a menedzsere, Dean rendelkezik. Ráadásul a hirtelen jött sikertől és a buliktól túlfűtött banda folyamatosan azt érezteti Pennyvel, hogy láb alatt van, miközben még egy féltékeny rajongó is fenyegető levelekkel bombázza, hogy szakítson Noah-val.

Nem telik el sok idő, és hiányozni kezd a családja, a legjobb barátja, Elliot… és a blogja, a Girl Online. Vajon képes lesz a turné alatt megtalálni az egyensúlyt a saját élete és a szerelme között? Vagy mindent elveszít a tökéletes nyár utáni hajszában?