Home Hírek Itt az új Twilight kötet, a Midnight Sun fülszövege – Már a...

Itt az új Twilight kötet, a Midnight Sun fülszövege – Már a hosszát is tudjuk!

Ma derült ki a jó hír, Amerikában 2020. augusztus 4-én jelenik meg az új Twilight kötet, a Midnight Sun, amihez már kaptunk borítót és fülszöveget is.

Kiderült az is, hogy a kötet amerikai kiadása 672 oldalas lesz, tehát hosszú élvezetre számíthatnak a rajongók. Kaptunk egy fülszöveget is, ezt megpróbáltam minél jobban lefordítani nektek. Magyar megjelenésről még nincs hír.

Stephenie Meyer – Midnight Sun

Amikor Edward Cullen és Bella Swan találkoztak a Twilightban egy ikonikus szerelmi történet született meg. Viszont egészen mostanáig a rajongók csak Bella oldaláról élhették át a történet. Egészen mostanáig, mert most a rajongók megismerhetik Edward verzióját is a Midnight Sunban.

A gyönyörű és titokzatos Bellával való találkozás a legérdekesebb, és a leginkább zavaró esemény, amit Edward a vámpírként eltöltött hosszú élete során megtapasztalt.

Amint lenyűgöző részletek és érdekességek derülnek ki Edward múltjáról, belső gondolatainak összességéről, megértjük, hogy miért is ez Edward életének meghatározó küzdelme: megengedje-e magának, hogy beleszeressen Bellába, miközben tudja, ezzel kockáztatja a lány életét?

A Midnight Sun-ban Meyer visszavezet minket egy olyan világba, ami olvasók milliót bűvölte el, miközben a klasszikus Hádész és Perszephoné mítoszára támaszkodva elhoz nekünk egy epikus regényt a halhatatlan szerelem mély öröméről és pusztító következményeiről.

Az olvasók több, mint egy évtizede várják lelkesen a Midnight Sun megjelenését. Szerezd meg a könyvet, és nézd meg mire volt érdemes ennyit várni!