Home Hírek Íme, az Egyszeregy folytatás #egyszercsak borítója és fülszövege

Íme, az Egyszeregy folytatás #egyszercsak borítója és fülszövege

Szuper hír a Zakály Viki rajongóknak, hogy még idén, pontosabban 2017. november 07-én megjelenik az írónő negyedik regénye, az #egyszercsak, ami az Egyszeregy folytatása.

Az Egyszeregyhez nekem is volt szerencsém, nagyon szerettem, itt írtam is róla, de olyan tökéletes vége volt, hogy inkább nem folytatom, de azért ti adjatok esélyt, különösen ha Gábriel rajongók voltatok.

Kikerült ám a fülszöveg is, ebből úgy tűnik, hogy lehet egy új férfi is Liza életében, és kiderül az is, hogy “Gábriel” miért lett az, aki.

Alább megnézhetitek a fülszöveget és a borítót is. Igen, ha a borító ismerős az nem véletlen, csak a címet és a cím színét cserélte le a kiadó, ami picit mondjuk szomorú, de hát, ez van.

* Ide kattintva -20% kedvezménnyel előrendelhető a könyv *

Zakály Viki – Egyszercsak – Gábriel-duológia – Második könyv

Miután az ambiciózus újságíró-gyakornok, Hollád Liza megírta cikkét a rejtélyes Gábrielről, úgy tűnt, magában is sikerül lezárnia az Erik-történetet, és exkollégája, Barni mellett végre megtalálja a boldogságot.

A látszólagos nyugalom azonban nem tart sokáig; az arrogáns új főszerkesztő, Meyer Maya oldalán az elfelejteni vágyott férfi is visszasétál az életébe.

A baj csőstül jön, és Liza egyedül legjobb barátjára, Zsófira és határtalan képzelőerejére számíthat. Barni gyakorlatilag elérhetetlenné válik a számára, és egyre világosabb, hogy nem csak a fizikai távolság miatt. Ebben a helyzetben nem csoda, hogy Liza nem tud ellenállni a jóképű ismeretlen, Szabolcs közeledésének, aki sokáig rejtegeti valódi énjét a lány előtt. Mindeközben egy másik titokra is fény derül: Erik felfedi Gábriellé válásának történetét.

Zakály Viki Egyszeregyének folytatásában Liza bonyolult érzelmei mellett készülő kéziratával is megküzd. Vajon kusza szerelmi életében és írói válságában is ugyanaz a személy jelenti a megoldást?

Ha senki sem bujkál tovább, minden a helyére kerül.

Zakály Viki, a nagy sikerű Szívritmuszavar és Hanna örök fiatal írónője, legújabb regényében egy izgalmas városi legenda nyomába ered: vajon tényleg megválthatja az életedet valaki, akivel csak egyetlenegyszer találkozol? És lehet belőle örök szerelem?