Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A hollóvarázs címmel jön az új Zafír Pöttyös magyarul

Egy újabb fantasyvel bővül a Zafír Pöttyösök sora, ugyanis még idén megjelenik A szőlő boszorkánya írójának az új sorozata, a Bűbájármány.

Ebben a kötetben a fantasy keveredik a krimivel, a magánnyomozó hősnőnek pedig a viktoriánus kori Anglia Londonjában kell helyt állnia. Íme az eredeti borító és a fülszöveg. A kötet megjelenése 2024 első felében várható.

Luanne G. Smith – The Raven Spell – A hollóvarázs (Bűbájármány 1.)

*Miután egy támadásban kis híján végzetes fejsérülést szenved, Ian Cameron magánnyomozóra eszméletlenül bukkannak a viktoriánus Anglia Londonjának iszapos folyópartján. A zsebében többek között egy mestervarázsló véráztatta névjegykártyáját és egy különös, láthatóan nem az időt mérő zsebórát találnak. Az elveszett emlékeit kutatva, Ian a ködös múltú Edwina és Mary Blackwood boszorkánynővérektől követel választ. De ahogy a titkaikra lassan fény derül, hátborzongató rejtély tör felszínre London sötét utcáin.

A kiesett napjait kereső Ian olyan kalandra vállalkozik Edwinával, ami a folyóparttól az East End egyik zenés mulatójáig vezet, onnan pedig egy boszorkányoknak fenntartott menedékházba a dühös halandók elől. A napvilágra kerülő nyomok összekapcsolnak egy kegyetlen gyilkosságsorozatot, egy eltűnt személyt és egy hátborzongató gyanút, ami eltépheti a testvérek közti köteléket. *(Nem végleges fülszüveg.)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading