Home Hírek Minden, amit tudni lehet a Felhők fölött 3 méterrel harmadik részéről!

Minden, amit tudni lehet a Felhők fölött 3 méterrel harmadik részéről!

Nemrég az egész világon rajongók hada lett felhőtlenül boldog: érkezik ugyanis a harmadik Felhők fölött három méterrel! Fontos megjegyezni, hogy egyelőre a könyvről van szó, az első két film is könyvadaptáció volt. Persze, mivel lesz könyv, és a filmek is sikeresek voltak, ezért lehet reménykedni a filmadaptációban, de erről továbbra sincs sajnos hír. A könyvről viszont egyre több, ezeket gyűjtöttem most egy csokorba. Íme!

felhok-folott-harom-meterrel-3

A harmadik könyv címe Tres veces tú, és 2017. január 24-én jelenik meg külföldön.

– Az új rész hat évvel a Téged akarlak után játszódik. A főszereplők alaposan megváltoztak, megpróbáltak boldogok lenni, ami több-kevesebb sikerrel összejött. Az útjaik pedig akkor találkoznak újra, amikor legkevésbé sem számítottak rá.

– A Téged akarlak nyitott véggel ért véget. És itt mi lesz? Az író sajnos nem volt hajlandó elárulni.

Igencsak hosszú lesz a harmadik regény is, a lenti képet Federico posztolta, és ezen a kézirat hossza tökéletesen látszódik.

felhok-folott-harom-meterrel-3

– Készült egy különleges projekt is, ami sajnos csak spanyol nyelven érhető el. Ide kattintva letölthető egy ingyenes történet, aminek Babi a főszereplője, és ez a harmadik kötet előszele is. Később pár euróért újabb sztorit lehet letölteni, mielőtt megjelenne a könyv, illetve lehet regisztrálni is az oldalra, kínál pár érdekes funkciót, például képfeltöltést.

– Végezetül: az író nemrég találkozott Mario Casasszal, aki ugye a két film főszereplője volt. Federico ki is tett egy képet is a Facebook oldalára. Azt hiszem ez talán adhat egy kis reményt a mozifilmet illetően.

felhok-folott-harom-meterrel-3-mario