Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A víz mélyén – A világpremierrel egyidőben jön itthon A lány a vonaton szerző új könyve!

Az elmúlt évek egyik legnagyobb könyvsikere volt A lány a vonaton, amiből mozifilm is készült, azt tavaly mutatták be. Az írónő, Paula Hawkins pedig azóta már új regényt is megírt.

A víz mélyén a világpremierrel egyidőben, 2017. május 2-án már érkezik is a 21. század kiadó jóvoltából. Az írónő irodalmi ügynöke így méltatta a művet: „A víz mélyén elképesztően sötét és fordulatos könyv. Ilyet írni csak Paula Hawkins tud. Egy megkérdőjelezhetetlen és eredeti könyv, amely egyszerre vérfagyasztó krimi és egy csodaszép regény.

A víz mélyén itthon az angol borítóval jelenik meg, amit kissé sajnálok, hiszen az amerikaiszerintem sokkal szebb. Alább a két változat mellett a fülszöveget is megnézhetitek.

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva máris megrendelheted a regényt! *

Paula Hawkins: A víz mélyén

A várost átszelő folyóból holtan húznak ki egy fiatal nőt. Néhány hónappal korábban egy sérülékeny tinédzser lány végezte ugyanott, ugyanígy. Előttük évszázadokon át asszonyok és lányok hosszú sora lelte halálát a sötét vízben, így a két friss tragédia régen eltemetett titkokat bolygat meg – és hoz felszínre.

Az utolsó áldozat árván maradt, tizenöt éves lányának szembe kell néznie azzal, hogy félelmetes nagynénje lett a gondviselője, aki most kényszeredetten tér vissza oda, ahonnan annak idején elmenekült, és ahová szíve szerint soha nem tette volna be újra a lábát.

A folyóparti ház eresztékei éjjelente hangosabban nyikorognak, a fal tövében susogó víz kísérteties neszekkel tölti meg az egyébként zavartalan csendet.