Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyvízű szerelem: Egy könyvesbolt tulajdonosára talál rá a szerelem

A Pioneer Books gondozásában érkezik magyarul Mary Ann Marlowe nagy sikerű regénye, a Könyvízű szerelem, aminek a középpontjában egy könyvesbolt tulajdonos, és írói terveket dédelgető lány áll. Az alaptörténet imádnivaló, akárcsak a borító.

A megjelenés még idén esedékes, napra pontos dátum egyelőre nincs. A kötet fordítója Kiss Viktória.

Mary Ann Marlowe – Könyvízű szerelem

A kezdő író és könyvesbolt-tulajdonos, Maddie Hanson köszöni szépen, jól van: egykori vőlegénye fél éve hagyta faképnél az oltárnál, azóta pedig csak könyvklubja és bimbódzó irodalmi karrierje foglalkoztatja.

Amikor azonban egy névtelen blogger, Ezüst Róka legújabb regényéről írt kritikájában azzal vádolja, hogy fogalma sincs a valódi szenvedélyről, Maddie úgy dönt, itt az ideje visszamerészkedni a könyvek lapjairól a valódi románc világába. És mi lehetne erre alkalmasabb terep egy könyvklubnál? Választék éppenséggel akad: egy szívdöglesztő rockzenész, egy könyvmoly professzor, egy megértő gyermekkori barát, és ha ez nem lenne elég, Ezüst Róka is flörtölő e-mailekkel bombázza.

Az élet azonban egy jó regényhez hasonlóan tele van váratlan fordulatokkal, a szerelem pedig akkor talál meg minket, amikor a legkevésbé várnánk – annak a képében, akire a legkevésbé számítunk.