Home Hírek Hollywood Dirt: Film készül Alessandra Torre könyvéből!

Hollywood Dirt: Film készül Alessandra Torre könyvéből!

A Sötét hazugságok szerzője, boldogan jelentette be a minap a jó hírt, hogy a Hollywood Dirt című regényéből film készül. Minderről az alábbi videóban mesélt.

Elmondása szerint sosem hitte volna, hogy valaha film készülhet a regényből, hiszen nem túl gyakran forgatnak filmet Hollywood életéről. Éppen ezért örül is nagyon, hogy a könyve megkapta a lehetőséget, és már most izgatott.

Egy kevés információt már el is árult. A forgatások még idén lezajlanak, méghozzá Missisipiben, és szeretnék 2017 első felében bemutatni a filmet. A szereposztásról sajnos még nem esett szó, de amint kiderül valami, megosztom.

És miről szól a könyv? Íme a fülszöveg hevenyészett fordítása és az eredeti borító. Bízzunk benne, hogy előbb-utóbb hozzánk is eljut a könyv, és persze a film is.

hollywood-dirt

Alessandre Torre – Hollywood Dirt

Cole Masten. Elhagyta a szupersztár felesége, így Hollywood tökéletes férje most Hollywood legszexibb szinglijeként hódít. Kemények bulizik, és még keményebben szexel. Vigyázz Los Angeles, egy új rosszfiú érkezett a városba!

Summer Jenkins. Ez vagyok én, a kisvárosi lány, aki Georgiában, Quincyben ragadt. Egy kis étteremben csirkét főzök, blöffölök a pasikkal, akik a megtakarított pénzüket pókeren játsszák el, mellesleg engem szavaztak meg a legbarátságosabbnak a végzős évemben.

Két különböző világból származunk. Az életünk nem fonódott össze. De aztán Cole Masten elolvasott egy könyvet a kisvárosomról. Hat hónappal később egy jet landolt a poros kifutópályánkon, és Cole magával hozta fél Hollywoodot.

A kezdettől tudtam, hogy Cole bajt jelent. Nem csak a városnak, hanem számomra is.

Az ellentétek vonzzák egymást – de néha nem csak ez számít…