Home Hírek Kihantolt múlt – Jön az új Kristály Pöttyös

Kihantolt múlt – Jön az új Kristály Pöttyös

Tudom, hogy sokatok szívét meghódította a Csak egy árnyék és a Lélegzet-visszafojtva, a már két megjelent Kristály Pöttyös regény. És most jön a harmadik!

Danielle Girard Kihantolt múlt című művének a megjelenése 2017 őszén esedékes, Szabó Krisztina fordította. Íme, az eredeti borító és a magyar fülszöveg, amiből kiderül, miről is szól a regény.

Danielle Girard – Kihantolt múlt

Egy rémálmot már túlélt. Vajon győzedelmeskedhet-e egy mániákus gyilkos felett is?

Dr. Annabelle Schwartzman végre megtalálta a helyét. A San Franciscó-i Rendőrkapitányság halottkémjeként együtt dolgozik Hal Harris nyomozóval, és kideríti azt, amit a halottak már képtelenek elmondani az utolsó pillanataikról. A munkája célt ad az életének – és egyúttal menedéket is jelent számára a zsarnokoskodó férje mellett töltött korábbi élete elől. Bár már hét éve kiszabadult a rosszul sikerült házasságból, fél szemmel még mindig azt figyeli, követi-e valaki.

Schwartzman legújabb esete igencsak aggasztó: az áldozat kísértetiesen hasonlít rá. Ráadásul egy döbbenetes bizonyíték azt sugallja, hogy a gyilkos még egyáltalán nem végzett – és hogy Schwartzman élete veszélyben foroghat.
A díjnyertes Danielle Girard vérfagyasztó thrillerében egy doktornő szembenéz a legrosszabb rémálmával, hogy elkapjon egy gyilkost.