Home Könyvek listák Olvasmánylistám: 2015 június – 7 könyv

Olvasmánylistám: 2015 június – 7 könyv

Júniusban kicsit lazítottam, és nem olvastam sokat, legalábbis önmagamhoz képest. Nem is bánom egyébként, néha jól tud esni a sorozat vagy film nézés is, az egyre inkább csökkenő szabadidőm minél hasznosabb eltöltéseként 🙂

A júniusi könyveim között akadt több olyan is, amit nagyon szerettem, és volt egy hatalmas meglepetés is, A rémálom-ügy remek guilty pleasure kötet volt. Ha csak egy olvasmányt kellene kiemelnem, azt hiszem a Leszámolás Eddyvel maradt meg leginkább bennem. No de végig veszem, mit olvastam, és mikor!

02-sor

01. Németh Eszter – Kötéltánc (június 03. – 07.)

koteltanc

Pozitív emlékként maradt meg bennem a regény, annak ellenére is, hogy durva vége volt, és úgy hírlik nem lesz folytatás. Remek könyv egy fiatal lányról, aki számos problémán megy át. Írtam ám kritikát is, itt elolvasható.

02-sor

02. Marni Bates – Itt a vége, lúzer véle! (június 04. – 08.)

itt-a-vege

Szomorúan búcsúzom a Smith gimi diákjaitól. Oké, még nem olvastam a hármas részt, de az simán felfogható spinoffként is. Ebben a kötetben három kisregény egyesült, és végre Corey is megkapta a maga történetét. Fantasztikus volt, igyekszem írni róla mielőbb.

02-sor

03. Katie McGarry – Crash into you (június 08. – 17.)

szivkarambol

Nagy csalódásként éltem meg a könyvet. Nem azért, mert rossz lenne, hanem mert úgy éreztem, a szerző harmadjára akarja nekem eladni ugyanazokat a problémákat, csak más karakterekkel. A kritikámban bőven kifejtettem.

02-sor

04. Mindee Arnett – A rémálom-ügy (június 17. – 21.)

a-remalom-ugy

Nagyon pozitív meglepetés volt ez a regény! Egyszerűen imádtam, rengeteget nevettem rajta, a karakterekkel szimpatizáltam, a történet végi nagy csata brutál pörgött. Csak szuperlatívuszokban tudtam mesélni a kritikámban is a könyvről!

02-sor

05. Colleen Hoover – Losing Hope (június 21. – 23.)

remenyvesztett

Nem adtam sok sanszot a könyvnek, attól tartottam, hogy ugyanazt a sztorit nem lehet újra ugyanolyan jól elmesélni. De szerencsére Hoover megcáfolt, a Reményvesztett pedig legalább annyira tetszett, mint a Reménytelen. A kritikámban meg is írtam miért.

02-sor

06. Holly Goldberg Sloan – 7esével (június 23. – 27.)

hetesevel

Megható és elgondolkodtató történet volt ez halálról, újrakezdésről és magáról a tényről, miszerint egyetlen ember is képes fenekestül felforgatni az életünket, akár pozitív irányban is. Rendkívül bájos, szerethető könyv, csekkold a kritikám!

02-sor

07. Édouard Louis – Leszámolás Eddyvel (június 27. – július 01.)

leszamolas-eddyvel

Egy francia meleg srác memoárja, a gyerek és tinikoráról, amit egy homofób közösségben vészelt át, tanulatlan szülőkkel, végig kitaszítottként. Megrázó, megható és a végletekig őszinte írás. Kritikát is írtam ám.