Home Hírek Megérkezett a legújabb Hamupipőke-film előzetese!

Megérkezett a legújabb Hamupipőke-film előzetese!

A Hamupipőke filmekből sosem elég, idén pedig már érkezik is a legújabb. A Cinderella Story: If the Shoe Fits egyéni módon dolgozza majd fel a kultikus történetet, a Hilary Duff, Selena Gomez-féle Hamupipőke-történet filmek sorát erősíti.

cinderella-if-the-shoe-fits-01

A sztori szerint Tessa (aka Hamupipőke) a mostohatestvéreit kíséri el egy meghallgatásra Hamupipőke szerepére. Egy jó “tündér” biztatására Tessa felkap egy szőke parókát, kisminkeli magát, és megkapja a szerepet, belezúg a herceget alakító színészbe, a többi pedig innen már ki is számítható. (A Hanna Montana nagyon befigyel!)

cinderella-if-the-shoe-fits-06

A főszerepben a Disney-sztár Sofia Carson, aki az Utódok filmekből lehet leginkább ismerős. A gonosz mostohát Jennifer Tilly, míg a jóképű herceget a brit színész Thomas Law alakítja.

cinderella-if-the-shoe-fits-02

A forgatások 2016 márciusában kezdődtek Dél Afrikában, Cape Townban. A mozikat elkerüli az alkotás, rögtön DVD-n jelenik majd meg 2016. augusztus 16-án. Ennyiből is kiderül, hogy igazán rohamtempóban készült a film, kíváncsi leszek, hogy ez mennyire nyomja majd rá a bélyegét a minőségre.

cinderella-if-the-shoe-fits-03

Az Entertainment Weekley jóvoltából alább a trailer is megtekinthető, ez talán választ ad néhány kérdésre. Mindenesetre a film felkeltette az érdeklődésem, biztos belenézek, remélem legalább szórakoztató lesz, ha már újdonság-élményt biztosan nem ad.