Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Párizsi titok: A Diort is bemutatja az új Arany Pöttyös

A Könyvfesztiválra érkezik magyarul a Párizsi titok című regény, ami a háború első női pilótáinak az életébe nyújt betekintést. Íme a káprázatos magyar borító és a fülszöveg!

Natasha Lester – Párizsi titok

*A The Paris Orphan című regény New York Times bestsellerszerzője ezúttal egy II. világháború idején játszódó feledhetetlen történettel jelentkezik, ami a háború első női pilótáiról, egy fájdalmasan szép szerelmi történetről és az áldozatvállalásról szól.

Anglia, 1939: A Penrose-nővérek jobban már nem is különbözhetnének. Skye bátor, vakmerő pilóta, Liberty pedig minduntalan verseng vele. Noha a Királyi Légierő nem vehet fel női pilótákat, Skye úgy határoz, csak azért is harcolni fog. Nagy örömére összesodorja a sors gyermekkori barátjával, Nicholasszal, annak viszont már kevésbé örül, hogy a férfi egy titokzatos francia nő, Margaux Jourdan vőlegénye.

Párizs, 1947: Christian Dior lenyűgöző kollekcióval lép a háború sújtotta világ elé. Első parfümét Miss Diornak nevezi el, így tisztelegve szeretett húga, Catherine előtt, aki a francia ellenállásban végzett munkája alatt barátságot köt Skye-jal és Margaux-val.

Napjaink: Kat Jourdan textilrestaurátor egy felbecsülhetetlen értékű Dior-kollekciót fedez fel nagyanyja üresen álló házikójában, és miközben egyre mélyebbre ássa magát az elfeledett kincs történetében, a tudomására jutó részletek egészen új megvilágításba helyezik szeretett nagymamáját.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading