Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön az új John Green könyvadaptáció, már a főszereplője is megvan!

John Green legutóbbi regénye a Teknősök végtelen sora volt, amit nagyon szerettem, itt meg is írtam róla a véleményem. Szerencsére ebből a kötetből is elkészül az adaptáció!

Könyvkritika: John Green – Teknősök végtelen sora

A forgatókönyvön a This is Us és a Love, Simon kreátorai, Isaac Aptaker és Elizabeth Berger dolgoztak. A filmet az HBO Max-on láthatjuk majd, a forgatás pedig idén áprilisban kezdődhet.

A Hollywood Reporter információi szerint két színészt már le is igazolt a produkció. Isabela Merced lesz a főszereplő, akit korábban a Hull a hó és az Instant család filmekben láthattunk. Kíváncsian várom, hogy kik szerepelnek még a filmben. Tekintve, hogy közel a premier, ennek hamarosan ki is kell derülnie.

A tizenhat éves Azát sosem hozta igazán lázba a szökevény milliomos, Russel Pickett utáni nyomozás, de miután százezer dolláros pénzjutalom forog kockán, legjobb és legvakmerőbb barátnőjével, Daisyvel buzgón kutatni kezd utána. Együtt próbálják megtalálni az utat először is Pickett fiához, Davishez.

Aza minden erejével igyekszik. Próbál jó gyerek, jó barát, jó tanuló és még jó detektív is lenni, miközben sötét belső gondolatai spirálként tekerednek köré.

A Teknősök végtelen sora ragyogó regény szerelemről, akaraterőről és egy élethosszig tartó barátságról.