Home Hírek Szívszorító videóval búcsúzott a Disney a 20 évesen elhunyt Cameron Boyce-tól

Szívszorító videóval búcsúzott a Disney a 20 évesen elhunyt Cameron Boyce-tól

Tragikus hirtelenséggel, 20 évesen vesztette életét a Disney-sztár Cameron Boyce. A srác a szemünk előtt nőtt fel, gyerekként még a Jessie sorozatban szerepelt, legutóbb az Utódok Disney filmben tűnt fel.

Az Utódok harmadik részét tegnap mutatták be, ami után a Disney fenti videóval búcsúszott a Disney Camerontól. A legjobb benne, hogy a végén elhelyeztek egy fontos üzenetet, miszerint teljesen rendben van az, ha gyászolunk, ha sajnáljuk valaki halálát. Ezzel szembe kell nézni, ki kell írni, sírni, beszélni, rajzolni magunkból, és az idő, a szeretteink, a boldog emlékek segíthetnek.

Azért is volt fontos mindezt kiírni, mert ismert emberek halála után sokan érezhetünk úgy, mintha egy szerettünket veszítettük volna el, és a Disney célközönsége elsősorban gyerekekből áll, akik közül sokaknak Cameron volt az első, akit elveszítettek, és a kialakult gyász-érzetet kezelniük kellett. Szerintem ezért is szuper, hogy a Disney megcsinálta ezt a videót. Tisztelettel búcsúzott a színésztől, és segített a rajongóinak továbblépni.

Béke poraidra Cameron!